ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρχίζει να μετρά αντίστροφα

αρχίζει-να-μετρά-αντίστροφα-428855

Αντίστροφα μετρά πλέον ο Ολυμπιακός για το τρίτο του ευρωπαϊκό ματς αφού απομένουν μόλις τέσσερις μέρες για το ματς της Πέμπτης στο Λουξεμβούργο με την Ντίφερντανζ για το Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League .

Ο Ολυμπιακός θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια και έχοντας αποκλείσει τη Ραντ έχει τώρα τη δυνατότητα να πάει ακόμη πιο μακριά αφού μετά την Ντιφερντανζ έχει πλέι οφ και μετά ομίλους …

Ο επόμενος αγώνας θα γίνει στο «Ζοσί Μπαρτέλ» του Λουξεμβούργου στις 28/7 ενώ η ρεβάνς στις 4/8 και ο Ολυμπιακός, αν προκριθεί επί της Ντιφερντάνζ θα παίξει μετά στα πλέι οφ του Europa League, (αφού μάθει τον αντίπαλό του στην κλήρωση της 5ης Αυγούστου), θα παίξει δε το πρώτο του παιχνίδι στις 18 Αυγούστου και τη ρεβάνς στις 25.

Στον Ολυμπιακό όλοι πλέον σκέφτονται το ματς στο Λουξεμβούργο όπου θα υπάρχει μια αναγκαστική απουσία καθώς δεν αγωνίζεται ο Σανκαρέ που αποβλήθηκε την Περασμένη Πέμπτη, αλλά και ο Ουμπίντες που παραμένει τραυματίας, ενώ έφτασε το διεθνές πιστοποιητικό του Ματίας Κάσχιο και πλέον ο Αργεντίνος μέσος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο ματς του Ολυμπιακού Βόλου σε αντίθεση με τον Ομπέρτ .

Ο Ολυμπιακός Βόλου «ναυλώνει» τσάρτερ το οποίο θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου με προορισμό το Λουξεμβούργο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει: Ο Ολυμπιακός Βόλου γράφει την ευρωπαϊκή του ιστορία και ετοιμάζεται για τον τρίτο προκριματικό του Europa League με τη Differdange, στο Λουξεμβούργο. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ναυλώνει charter για το Λουξεμβούργο, το οποίο θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011, στις 10:00 το πρωί, ενώ η πτήση της επιστροφής είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη το βράδυ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 580 Ευρώ και εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια από και προς το Λουξεμβούργο περιλαμβάνεται η διαμονή σε ξενοδοχείο με πρωινό και οι μεταφορές με πούλμαν. Όσοι θέλουν να ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα, θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο της ΠΑΕ: 24210 34507.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Χάβι Γκράθια, μιλώντας για την Ντιφερντάνζ, την οποία θα αντιμετωπίσει στον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, τόνισε πως μόνο εύκολο δεν θα είναι το παιχνίδι: "Για να προκριθεί σημαίνει ότι έχει καλή ομάδα. Μάλιστα πήρε την πρόκριση μέσα στην Εσθονία κάτι που είναι δύσκολο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά δεν θα είναι εύκολο".

…”Είμαστε σε καλό σημείο, όχι στο καλύτερο ακόμα βέβαια αλλά αυτό είναι λογικό. Μας λείπει ο Ουμπίντες και κάποιες μεταγραφές για να δυναμώσει το ρόστερ. Είμαι ικανοποιημένος, αλλά μπορούμε και καλύτερα. Πιστεύω ότι όταν δέσει η ομάδα θα γίνει πολύ καλή" ανέφερε επίσης ο Γκάρθια που ζήτησε από τους παίκτες του και προσοχή στο να μη δέχονται εύκολα κάρτες και να είναι προσεκτικοί στα παιχνίδια του Europa League.

Η κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) άλλωστε που δέχθηκε ο Πάπα Χαλιφά Σανκαρέ στο ματς με τη Ραντ θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο την Ντίφερντανζ στο Λουξεμβούργο και εκεί θα τον αντικαταστήσει ο Πέτερ Ντολεζάι .

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου