ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τίποτα δεν είναι εύκολο

τίποτα-δεν-είναι-εύκολο-428977

Τίποτα δεν είναι εύκολο και απέναντι στην Ντιφερνάνζ χρειάζεται ο Ολυμπιακός να είναι καλός τονίζει ο Χάβι Γκράθια που αναφέρθηκε και στις δυσκολίες των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού Βόλου με την εκπρόσωπο του Λουξεμβούργου στο γ` προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, Ντιφερντάνζ,.
Ο Χάβι Γκράθια με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣπορ ανέφερε : «Για να προκριθεί σημαίνει ότι έχει καλή ομάδα. Μάλιστα πήρε την πρόκριση μέσα στην Εσθονία κάτι που είναι δύσκολο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά δεν θα είναι εύκολο αφού χρειάζεται ο Ολυμπιακός να είναι καλός” ενώ αναφορικά με την πρόκριση επί της Ραντ είπε ότι «υποφέραμε για να περάσουμε.
Σε τέτοια ματς που δεν υπάρχει ξεκάθαρη ανωτερότητα από κάποια ομάδα συμβαίνει αυτό.
Πήραμε την πρόκριση χάρη στη νίκη στο Βελιγράδι και το σημαντικό είναι ότι τα καταφέραμε.
Όταν υπάρχει έλλειψη εμπειρίας μπορεί να παρουσιαστούν δυσκολίες όπως και έγινε».
Σχετικά με την προετοιμασία και τις προσδοκίες για τη νέα σεζόν τόνισε ότι "η πρόκριση επί της Ραντ μας βοηθάει αλλά η προετοιμασία θα κρατήσει πολύ γιατί δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αυτό αλλάζει τα δεδομένα για μας αφού στη μέση υπάρχουν και επίσημα παιχνίδια.
Είμαστε σε καλό σημείο, όχι στο καλύτερο ακόμα βέβαια αλλά αυτό είναι λογικό.
Μας λείπει ο Ουμπίντες και κάποιες μεταγραφές για να δυναμώσει το ρόστερ. Είμαι ικανοποιημένος, αλλά μπορούμε και καλύτερα. Πιστεύω ότι όταν δέσει η ομάδα θα γίνει πολύ καλή".
 Για τις «ερυθρόλευκες» σελίδες που γράφουν εκείνος και οι συμπαίκτες του στην Ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου μετά την πρόκριση επί της Ραντ και τον επόμενο αντίπαλο, την Ντίφερντανζ, μίλησε στο onsports o Έλντιν Γιακούποβιτς!
Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του κόντρα στη Ραντ, στην ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά και στον επόμενο αντίπαλο που θα βρουν μπροστά τους οι «ερυθρόλευκοι» στο Europa League
«Ξέρουμε ότι θα πάμε στο Λουξεμβούργο και ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εκεί! Είναι μία μικρή πόλη, όμως το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να πεις ότι είναι μικρή ή μεγάλη ομάδα η Ντίφερντανζ. Όταν παίζεις στην Ευρώπη καμία ομάδα δεν είναι μικρή. Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα από αυτή την ομάδα, αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί και σίγουρα να πετύχουμε ένα ή δύο γκολ. Οπωσδήποτε οφείλουμε να σκοράρουμε εκεί, για να πάμε με καλό αποτέλεσμα στη ρεβάνς στο Βόλο»!
 
 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου