ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκέφτεται …Λουξεμβούργο

σκέφτεται-λουξεμβούργο-428985

Μετά την προχθεσινή ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στο Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League όλοι πλέον στο Βόλο σκέφτονται το Λουξεμβούργο αφού πλέον οι ερυθρόλευκοι την άλλη Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν την Ντίφερντανζ που έκανε την έκπληξη αποκλείοντας την Λεβάντια Ταλίν.

Ο Ολυμπιακός έχοντας αποκλείσει τη Ραντ έχει την επόμενη αναμέτρηση να διεξάγεται εκτός έδρας στις 28 Ιουλίου και τον αγώνα ρεβάνς στο Βόλο στις 4 Αυγούστου, ενώ σε ό,τι αφορά τη Ντίφερντανζ ιδρύθηκε το 2003 από τη συνένωση δύο ομάδων της ομώνυμης πόλης.

Μία εξ αυτών ήταν η Ρεντ Μπόις, η οποία ήταν σημαντική δύναμη στο Δουκάτο προπολεμικά, κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα και οκτώ κύπελλα σε αυτό το διάστημα.

Μετά τη συγχώνευση, η Ντίφερντανζ έχει καταφέρει να κατακτήσει δύο κύπελλα τις δύο τελευταίες σεζόν κι έτσι να βγει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Την περσινή σεζόν επικράτησε στον τελικό 1-0 της πρωταθλήτριας Ντουντελάνγκε, ενώ στο πρωτάθλημα τερμάτισε τέταρτη με 43 βαθμούς (η φετινή περίοδος στο Λουξεμβούργο αρχίζει στις 6/8).

Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, η Ντίφερντανζ χρησιμοποιεί ως έδρα το στάδιο «Ζοσί Μπαρτέλ», στην πόλη του Λουξεμβούργου.

Η Ντιφερντάνζ από το Λουξεμβούργο κέρδισε με 0-1 προχθές την Λεβάντια ενώ το πρώτο παιχνίδι στο Λουξεμβούργο είχε λήξει ισόπαλο 0-0 .

Ο Λεμπρέσν στο 31′ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και έτσι η Ντιφερντάνζ πήρε το διπλό και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League

Η σύνθεση της ομάδας από το Λουξεμβούργο ήταν :Βέμπερ, Ροντρίγκες, Ζιμπενάλερ, Καρόν, Λεονί, Φρανζονί (76΄ Πισκόρ), Μπούκβιτς, Κετενμάιερ, Μπετμέρ (88΄ Ομάρ Ερ Ραφίκ), Γιάνις, Λεμπρέσν.

Για τον Ολυμπιακό στο ματς στο Λουξεμβούργο δεν αγωνίζεται ο Σανκαρέ που αποβλήθηκε προχθές ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου «ναυλώνει» τσάρτερ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League με αντίπαλο την Ντίφερντανζ και το οποίο θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου με προορισμό το Λουξεμβούργο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει: Ο Ολυμπιακός Βόλου γράφει την ευρωπαϊκή του ιστορία και ετοιμάζεται για τον τρίτο προκριματικό του Europa League με τη Differdange, στο Λουξεμβούργο. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ναυλώνει charter για το Λουξεμβούργο, το οποίο θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011, στις 10:00 το πρωί, ενώ η πτήση της επιστροφής είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη το βράδυ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 580 Ευρώ και εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια από και προς το Λουξεμβούργο περιλαμβάνεται η διαμονή σε ξενοδοχείο με πρωινό και οι μεταφορές με πούλμαν. Οσοι θέλουν να ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα, θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο της ΠΑΕ: 24210 34507.

 

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου