Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μέχρι Σάββατο τα διαρκείας για την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ

μέχρι-σάββατο-τα-διαρκείας-για-την-παε-395654

Τον Αρη Θεσσαλονίκης υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο (9.30 μ.μ.) η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, με τους κυανέρυθρους να ενημερώνουν το φίλαθλο κοινό πως τα εισιτήρια διαρκείας θα μπορούν να εκδίδονται μέχρι το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Παράλληλα όπως αναφέρει η κυανέρυθρη ΠΑΕ στα παιχνίδια πρωταθλήματος η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ σε εκείνα με τους τέσσερις μεγάλους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό τα εισιτήρια θα τιμώνται 15 ευρώ.

Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου θα διαρκέσει μέχρι το ερχόμενο Σάββατο 31 Αυγούστου στις 2μ.μ.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου) καθημερινά 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ. – 9μ.μ. και το Σάββατο 9π.μ.-2μ.μ.

Υπενθυμίζουμε ότι βάσει νομοθεσίας, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου της ΠΑΕ Βόλος, η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ η έκδοση κάρτας φιλάθλου είναι απαραίτητη και για την αγορά εισιτηρίων αγώνα.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας τιμώνται 150 ευρώ σε όλες τις θύρες (πλην VIP) και τα γυναικεία 100 ευρώ σε όλες τις θύρες (πλην VIP).

Τα εισιτήρια διαρκείας στη θύρα VIP έχουν εξαντληθεί. Ως εκ τούτου στη θύρα των VIP δεν θα εκδίδονται ούτε απλά εισιτήρια.

Επιπλέον, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι με βάση την πολιτική των εισιτηρίων της, σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ για όλες της θύρες (πλην των VIP), ενώ στους αγώνες με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό τα εισιτήρια θα τιμώνται 15 ευρώ».

Με κόσμο ο Αρης

Δυναμικό «παρών» στον Βόλο αναμένεται να δώσουν οι οπαδοί του Αρη, καθώς υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, θα υπάρξει μεμονωμένη μετακίνηση φίλων των «κίτρινων» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στους φιλοξενούμενους θα παραχωρηθεί το βόρειο πέταλο (θύρες 31 έως 42), ενώ θα λειτουργήσουν εκδοτήρια έξω από το γήπεδο για να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με κόστος 15 ευρώ.

Και στο Πανθεσσαλικό το VAR, σε αναμονή έγκρισης της FIFA

Με τη δοκιμή στο Πανθεσσαλικό ολοκληρώθηκαν τα VAR Technical tests στα γήπεδα των ομάδων της Superleaugue 1 και πλέον απομένει η σχετική έγκριση από τη FIFA.

Ο διαιτητής Καραντώνης, ο VAR Σκουλάς και ο AVAR Δημητριάδης κατέφυγαν δύο φορές στη χρήση του συστήματος, το οποίο τους βοήθησε να λάβουν τις σωστές αποφάσεις στον αγώνα ομάδων Ακαδημιών που διεξήχθη. Η ΚΕΔ έχει αποκομίσει εικόνα και εντυπώσεις για όλα τα γήπεδα στα οποία πραγματοποιήθηκαν δοκιμές VAR, έχει αποστείλει όλα τα στοιχεία στην FIFA και βρίσκεται σε αναμονή για την τελική έγκριση της Διεθνούς Ομοσπονδίας. Επίσης με την επίσκεψη στην ΠΑΕ Αρης και την ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματός της για το VAR και τις αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας από κλιμάκιο της ΚΕΔ, ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις αρμοδίων της διαιτησίας στις ΠΑΕ της Superleague 1.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου