ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο εξώδικο από τη Νίκη

νέο-εξώδικο-από-τη-νίκη-429178

Συνέχεια στην παράταση αγωνίας δόθηκε στην ομάδα της Νίκης Βόλου μετά την προχθεσινή συνεδρίαση της Football League και Football League 2 μιας και αποφάσεις που να αφορούν την κατηγορία που αγωνίζονται οι κυανόλευκοι δεν πάρθηκαν. Χθες η ΠΑΕ απέστειλε ακόμη ένα εξώδικο στην ΕΠΟ.

Τα πάντα στην Football League 2 (Γ΄Εθνική) μοιάζουν να είναι στον αέρα τουλάχιστον όσον αφορά τα θέματα που απασχολούν την ομάδα της Νίκης Βόλου η οποία περιμένει όλο αυτό τον καιρό να παρθούν αποφάσεις αλλά το φως στο τούνελ δεν φαίνεται.

Από την μία δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία στα πρωταθλήματα της Football League 2 και από την άλλη χθες η ΕΠΑΕ ανακοίνωσε πως για τις υποθέσεις για πλαστογραφία και δυσφήμιση του αθλήματος τιμωρούνται από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΑΕ, οι Παναιγιάλειος και Ασπρόπυργος με υποβιβασμό στη Δ’ Εθνική αλλά όχι και άλλες ομάδες οι οποίες έχουν τις ίδιες κατηγορίες στην πλάτη τους. Από την πλευρά της η Νίκη ισχυρίζεται πως και άλλες ομάδες θα πρέπει να υποβιβαστούν βάσει των κανονισμών του ποδοσφαίρου αλλά αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει δίχως όμως να αποκλείεται να συμβεί στη συνέχεια.

Αυτό είναι το νούμερο ένα θέμα που απασχολεί την ομάδα των κυανόλευκων την παρούσα στιγμή δίχως να υπάρχει ενδιαφέρον για την ώρα για το τι μέλλει γενέσθαι εφόσον η ομάδα δεν κερδίσει την άνοδο μέσω της νομικής οδού στην οποία πρόκειται να προσφύγει προκειμένου να δικαιωθεί.

Ο δρόμος των αθλητικών αλλά και των πολιτικών δικαστηρίων στα οποία αναμένεται να προσφύγουν οι κυανόλευκοι εφόσον δεν δικαιωθούν βάσει των αιτημάτων τους αναμένεται όμως να είναι μακρύς και να κρατήσει σε βάθος χρόνου μιας και δεν είναι μόνο η Νίκη η οποία έχει έννομο συμφέρον και ζητά δικαίωση από τα αρμόδια αθλητικά όργανα.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι σήμερα η Νίκη Βόλου έχει αποστείλει δύο φορές επιστολή στην ΕΠΟ αλλά και παράλληλα εξώδικο με το οποίο ζητά να λάμψει η δικαιοσύνη αλλά τίποτα μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να λειτουργεί είτε υπέρ είτε κατά των κυανόλευκων που συνεχίζουν να βρίσκονται στην αναμονή.

Χθες η πλευρά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου απέστειλε νέο εξώδικο στην ΕΠΟ το οποίο αναμένεται να εξεταστεί σήμερα από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Το εξώδικο δεν διαφέρει σε πολύ με αυτό που είχε σταλεί την πρώτη φορά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπάρχουν όμως νέες παραμέτρους οι οποίες αναφέρονται. Μέσα σε όλα αναφέρεται πως δεν γίνεται ομάδες που κατηγορούνται για πλαστογραφία να τιμωρούνται με ανάκληση δελτίων και άλλες να υποβιβάζονται.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου