ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέο δυνατό φιλικό και… Κλεμέντε

νέο-δυνατό-φιλικό-και-κλεμέντε-401090

Βελτίωση σε όλες τις γραμμές περιμένει ο Θ. Γράφας, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου οριστικοποιεί τη μεταγραφή του Γάλλου

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενα ακόμη δυνατό φιλικό περιμένει να οριστικοποιήσει ο Ολυμπιακός Βόλου, με τον προπονητή Θωμά Γράφα να περιμένει σταδιακή βελτίωση σε όλες τις γραμμές, ενώ η ομάδα οριστικοποιεί και τη μεταγραφή του Γάλλου Κλεμέντε.

Μετά το ματς με την ΑΕΛ στο Βελεστίνο που οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είχαν καλή αμυντική λειτουργία και αυτό στη Φιλιππούπολη με τον Απόλλωνα Λάρισας που έγιναν κάποια λάθη ο Θωμάς Γράφας περιμένει και με τις τελευταίες προσθήκες (Φαζός, Τσιάρας και Ιμπάν Ράντι) βελτίωση, ενώ όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθεί και ο Γάλλος Γκοτιέ Κλεμέντε, που ανήκει στον Αρη και προέρχεται από το Στρασβούργο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που διαθέτει αρκετά καλά στοιχεία ήρθε πέρσι στην Ελλάδα για τον Αρη και είχε παιχνίδια στην Κ20.

Πρόκειται για 20χρονο Γάλλο επιθετικό που προέρχεται από την Association Sportive Menora (ακαδημία ποδοσφαίρου που εδρεύει στο Στρασβούργο), στην οποία μάλιστα είχε προπονητή τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΠΑΟΚ, Αρμάντο Φουτσίνι.

Ο νεαρός Γάλλος ποδοσφαιριστής που έπαιξε με τους κίτρινους στο περσινό φιλικό στο Βόλο έχει περάσει από το μικροσκόπιο του Γράφα παίζοντας και σε φιλικά και αυτό που απομένει είναι να υπογράψει είτε ως δανεικός από τον Άρη είτε ως ελεύθερος.

Στο μεταξύ ο νεαρός στόπερ Γιώργος Πατσής παραχωρείται από τον Ολυμπιακό Βόλου στον Γ.Σ. Αλμυρού.

Ξεκίνησαν προεγγραφές για τα διαρκείας

Τη στήριξη του κόσμου στη νέα προσπάθεια και την επιστροφή στα επαγγελματικά πρωταθλήματα περιμένει ο Ολυμπιακός Βόλου που ξεκίνησε προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου.

Η ομάδα θα αγωνίζεται φέτος στο γήπεδο της Νεάπολης -περιμένοντας να κληθεί να υπογράψει και τη σύμβαση χρήσης- και οι κατηγορίες των εισιτηρίων είναι τέσσερις. Αρχίζουν από 50 ευρώ τα φθηνότερα, ενώ τα πιο ακριβά (VIP) κοστίζουν 200 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας όλων των αγώνων έδρας της ομάδας μας (Κυπέλλου και πρωταθλήματος) στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Νεάπολης.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

VIP: 200 ΕΥΡΩ (σκεπαστή κερκίδα –ονομαστική θέση – πάρκινγκ στον προαύλειο χώρο)

ΑΠΛΑ: 90 ΕΥΡΩ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ: 50 ΕΥΡΩ

ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΑ: 50 ΕΥΡΩ (πέταλο)

Προεγγραφές γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου, Λαχανά 38, 1ος όροφος και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 62220 και ώρες 10-14.00 και 18.30 -20.30 εργάσιμες ημέρες. Για την προεγγραφή απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα.

Για τους ανέργους θα υπάρχουν στη διάθεσή τους 50 εισιτήρια για κάθε αγώνα τα οποία θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν έως και την παραμονή του αγώνα, με σειρά προτεραιότητας και την επίδειξη της κάρτας ανεργίας σε ισχύ, από τα γραφεία του συλλόγου».

Τη Δευτέρα ξεκινούν στην ακαδημία

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε την έναρξη της προπονητικής περιόδου για την ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020, για τις ομάδες Κ16 (γεννηθέντες τα έτη 2004 και 2005) και Κ14 (γεννηθέντες τα έτη 2006 και 2007).

Οι προπονήσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα 4:45 μ.μ. στο μικρό γήπεδο της Αλλης Μεριάς.

Για την έναρξη προπονήσεων των υπόλοιπων τμημάτων της ακαδημίας θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Συγκροτείται η Κ-17

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σχετικά με την στελέχωση και δημιουργία της ομάδας Κ17 του συλλόγου, η οποία θα λάβει μέρος φέτος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 (οδός Λαχανά 38 πρώτος όροφος) με θέμα την συγκρότηση της ομάδας U17 που θα συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League. περιόδου 2019-2020.

Καλούνται να παραστούν στην συνάντηση οι αθλητές που αγωνίστηκαν την περασμένη περίοδο στον Ιωλκό Βόλου, όπως και κάθε ενδιαφερόμενος αθλητής που τηρεί τις ηλικιακές προϋποθέσεις.

Τηλέφωνο για πληροφορίες 6979002709».

Πλάνο 5ετίας στο μπάσκετ

Μακράς πνοής σχεδιασμός για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και σε ανακοίνωση του τμήματος επισημαίνεται σχετικά: «Μετά την επιτυχημένη πορεία, της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας, στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. η ομάδα των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών, που συνεργάστηκε με την Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, κατέθεσε πρόταση ανάληψης της λειτουργίας του τμήματος και των υποδομών του.

Το Δ.Σ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 δέχτηκε ομόφωνα την υποβληθείσα πρόταση και η διαχείριση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ περνά στα χέρια επταμελούς ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

Η οργάνωση του τμήματος αφορά εξ’ ολοκλήρου τόσο την διοικητική όσο και την οικονομική διάρθρωση του, καθώς και την οργάνωση και λειτουργία των υποδομών του ανδρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης. Με την εμπειρία της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου η ΔΕ προχωρά σε αναδιάρθρωση του τμήματος με ταχύτατους ρυθμούς και με μακρόπνοο σχέδιο πενταετούς διάρκειας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός συγχρόνου μοντέλου, που θα αποδώσει καρπούς στον αγωνιστικό τομέα.

Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 θα σταθεί αρωγός της προσπάθειας αυτής με κάθε διαθέσιμο μέσο. Γι’ αυτό καλούμε τους φιλάθλους της πόλης και τους χορηγούς μας να συμπαρασταθούν για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο στην προσπάθεια μας, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας».

Ενώ έγινε η κλήρωση της φετινής Γ΄ Εθνικής μπάσκετ στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ρεπό. Η πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ είναι 13/10/19, ενώ ο Ολυμπιακός μετά το ρεπό της πρεμιέρας στην 2η αγωνιστική πάει στην Αριδαία και το πρώτο ματς στον Βόλο είναι (3η αγων. 27/10) με τους Ικάρους Τρικάλων…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου