ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει στήριξη «διαρκείας» ο Ολυμπιακός Β.

περιμένει-στήριξη-διαρκείας-ο-ολυμ-402206

Τη στήριξη του κόσμου στη νέα προσπάθεια και την επιστροφή στα επαγγελματικά πρωταθλήματα περιμένει ο Ολυμπιακός Βόλου που από χθες ξεκίνησε προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου.

Η ομάδα θα αγωνίζεται φέτος στο γήπεδο της Νεάπολης -περιμένοντας να κληθεί να υπογράψει και τη σύμβαση χρήσης- και οι κατηγορίες των εισιτηρίων είναι τέσσερις. Αρχίζουν από 50 ευρώ τα φθηνότερα, ενώ τα πιο ακριβά (VIP) κοστίζουν 200 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας όλων των αγώνων έδρας της ομάδας μας (Κυπέλλου και πρωταθλήματος) στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Νεάπολης.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

VIP: 200 ΕΥΡΩ (σκεπαστή κερκίδα –ονομαστική θέση – πάρκινγκ στον προαύλειο χώρο)

ΑΠΛΑ: 90 ΕΥΡΩ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ: 50 ΕΥΡΩ

ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΑ: 50 ΕΥΡΩ (πέταλο)

Προεγγραφές γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου, Λαχανά 38, 1ος όροφος και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 62220 και ώρες 10-14.00 και 18.30 -20.30 εργάσιμες ημέρες. Για την προεγγραφή απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα.

Για τους ανέργους θα υπάρχουν στη διάθεσή τους 50 εισιτήρια για κάθε αγώνα τα οποία θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν έως και την παραμονή του αγώνα, με σειρά προτεραιότητας και την επίδειξη της κάρτας ανεργίας σε ισχύ, από τα γραφεία του συλλόγου».

Ο ΔΟΕΠΑΠ για το γήπεδο της Νεάπολης

Να τηρήσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες πάρθηκε η απόφαση για την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου της Νεάπολης στον Ολυμπιακό (και τη Νίκη Βόλου), καλεί τις διοικήσεις των δύο ομάδων ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως παρά την προφορική συμφωνία δεν έχει εκπληρωθεί κανένας από τους όρους και δηλώνει ότι αν δεν το κάνουν μέχρι 1η Σεπτεμβρίου, θα αναιρέσει την απόφαση για την παραχώρηση του γηπέδου.

Η ανακοίνωση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ: «Με αφορμή δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο για την διάθεση εισιτηρίων διαρκείας σε ενδιαφερομένους για το γήπεδο της Νεάπολης, και προς αποφυγή εμπλοκών, παρεξηγήσεων και κυρίως ταλαιπωρίας των φιλάθλων διευκρινίζουμε τα εξής:

Το ΔΣ του Οργανισμού μας έλαβε την απόφαση για την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου στις ομάδες Ολυμπιακού Βόλου και Νίκης Βόλου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, για αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Παρά την αρχική προφορική συμφωνία, μέχρι σήμερα ουδείς εκ των όρων αυτών εκπληρώθηκε από την άλλη πλευρά, καμία σύμβαση έχει υπογραφεί, άρα ουδεμία συμφωνία υπάρχει εν ισχύ και συνεπώς και η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας είναι μια διαδικασία χωρίς ουσιαστική βάση.

Ο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ ταγμένος να υπηρετεί τα συμφέροντα της πόλης και των δημοτών, περιουσιακό στοιχείο των οποίων είναι και το γήπεδο της Νεάπολης, καλεί τους ενδιαφερόμενους να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, με τους ρητούς όρους που αυτή προβλέπει, μέχρις την 1η Σεπτεμβρίου, άλλως θα αναγκαστεί να αναιρέσει την απόφαση για παραχώρηση της χρήσης του γηπέδου και να προχωρήσει στον προγραμματισμό για την εκτέλεση των εργασιών αναβάθμισης του, που έχουν ήδη αποφασιστεί και σχεδιαστεί, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση».

Σημειώνεται ότι η παραχώρηση του Σταδίου είχε εγκριθεί κάτω από τις εξής προϋποθέσεις: οι δύο ομάδες πρέπει να καταβάλουν εγγυητική 30.000, να είναι ταμειακά ενήμερες, να καταβάλουν 50 ευρώ μηνιαίως για την παραχώρηση, να συντηρούν τους αγωνιστικούς και τους παράπλευρους χώρους, ενώ οφείλουν να παραδώσουν τους χώρους του σταδίου στην κατάσταση που τους παρέλαβαν.

Τη Δευτέρα ξεκινούν στην ακαδημία

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε την έναρξη της προπονητικής περιόδου για την ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020, για τις ομάδες Κ16 (γεννηθέντες τα έτη 2004 και 2005) και Κ14 (γεννηθέντες τα έτη 2006 και 2007).

Οι προπονήσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα 4:45 μ.μ. στο μικρό γήπεδο της Αλλης Μεριάς.

Για την έναρξη προπονήσεων των υπόλοιπων τμημάτων της ακαδημίας θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου