ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντίο στο όνειρο για ΟΥΚ

αντίο-στο-όνειρο-για-ουκ-429781

Την πρώτη του ήττα στο β΄ γύρο της τελικής φάσης της Α2 Πόλο γνώρισε χθες το μεσημέρι ο ΟΥΚ ο οποίος αγωνίστηκε κόντρα στον ΝΟ Χανίων. Το τελικό 10-6 κρίθηκε κατά πολύ στο πρώτο οκτάλεπτο όταν και αποβλήθηκε ο Κουρτίδης δίχως αντικατάσταση και έτσι οι Βολιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο για τέσσερα περίπου λεπτά.

Ο ΟΥΚ στο πρώτο παιχνίδι του Β’ Γύρου των πλέι οφ ανόδου επιβλήθηκε με 6-5 το βράδυ της Παρασκευής κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ χθες στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς ήρθε η ήττα με 10-6 από τη δεύτερη ομάδα της Κρήτης που μετέχει στα τελικά… και έτσι είπε αντίο στο όνειρο ανόδου αφού στον α΄ γύρο είχε μείνει στην 5η θέση με μια νίκη επί του Τρίτωνα.

Από τη μεριά του ο προπονητής Ζαφείρης Μαρινάγης μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ τόνισε: «Η αποβολή του Κουρτίδη ήταν αυτή που κατά την άποψή μου μας στέρησε το να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Το σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο ήταν 1-5, οπότε από εκεί και πέρα όσο και να προσπαθήσαμε δεν μπορέσαμε να κλείσουμε τη ψαλίδα και τη διαφορά».

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 2-0, 1-3, 2-2

Για τον ΟΥΚ σκόρερ ήταν ο Χρήστος Μαρινάγης που πέτυχε δύο γκολ, ενώ από ένα πέτυχαν οι Μπλάνας, Μυκονιάτης, Μαρασλής και Μπενόπουλος. Επίσης χρησιμοποιήθηκαν οι: Τουριόγλου, Γεωργακόπουλος, Γλύκας, Κουρτίδης, Μυκονιάτης, Ευαγγελός, Ιωαννίδης, Χατζηγούλας και Παπαναστασίου.

Το σημερινό πρόγραμμα

09.30 Ηρακλής – ΟΥΚ Βόλου

ΝΟ Αργοστολίου – Τρίτων Αμαρουσίου

11.30 ΟΦΗ – ΝΟ Χανίων

16.30 ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Αργοστολίου

17.30 Τρίτων Αμαρουσίου – ΟΦΗ

18.30 ΝΟ Χανίων – Ηρακλής

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου