ΤΟΠΙΚΟ

Ωρα δουλειάς και αποδείξεων για τον Ρήγα Φεραίο

ωρα-δουλειάς-και-αποδείξεων-για-τον-ρή-404566

Ξεκίνησε χθες προετοιμασία στο Βελεστίνο με τον Κώστα Σταματίου

Χωρίς περαιτέρω χρόνο για χάσιμο και με την ενίσχυση του ποιοτικού μεσοεπιθετικά διδύμου Σέττου – Νασιακόπουλου, ο Ρήγας Φεραίος ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του υπό τις οδηγίες του Κώστα Σταματίου με στόχο να ολοκληρώσει ό,τι άφησε πέρυσι στη μέση, δηλαδή την άνοδο.

Στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου διοικούντες, παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, μέλη της δημοτικής αρχής, ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Ιωάννης Τέας καθώς και φίλαθλοι της ομάδας, παραβρέθηκαν στο πρώτο ραντεβού της φετινής χρονιάς που βρίσκει τους κυανόλευκους ξανά στην Α’ ΕΠΣΘ, από την οποία θέλουν να ξεφύγουν και να επιστρέψουν στις ανώτερες κατηγορίες.

Οι Σέττος αι Νασιακόπουλος που παρέμειναν κάτοικοι Βελεστίνου, οι «νέοι» Νίκος και Αποστόλης Καλαϊτζίδης, Ρουκάς, Ιωάννου και Ζατσάι, οι… παλιοί Μπακάλης, Ράπτης, Σουγκάρης, Μπομπότης, Χότζα καθώς και οι Γουτούλης – Κουσκουρίδας που επέστρεψαν και μόνο άγνωστοι δεν είναι, συμμετείχανε στην «πρώτη» του Ρήγα μαζί με παιδιά από την ακαδημία και τον υπό δοκιμή αμυντικό εκ Πιερίας, Κακάνη. Για διάφορους λόγους απουσίαζαν οι Γάρος, Καψιώτης, Μιχολίτσης και Αραμπατζής,

Οσον αφορά στο Στάδιο, ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας, αφού ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά στον ποδοσφαιρικό εκπρόσωπο του Βελεστίνου, ανακοίνωσε παράλληλα χρηματοδότηση 650.000 ευρώ που αφορά σε τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, κατασκευή ταρτάν στίβου και επισκευές στα αποδυτήρια με το στέγαστρο στις κερκίδες να αποτελεί μελλοντικό στόχο. Ωστόσο, όπως τόνισε, ίσως τα έργα καθυστερήσουν για γραφειοκρατικούς λόγους.

Τον Αγιασμό τέλεσαν οι ιερείς π. Αθανάσιος Τράικος και π. Αθανάσιος Συρταδιώτης, ενώ μην ξεχνάμε πως η μεταγραφική περίοδος συνεχίζεται… και ο νέος προπονητής Κώστας Σταματίου έδωσε το δικό του μήνυμα… « Ουσιαστικά κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με μία καινούρια ομάδα καθότι από το περσινό ρόστερ απουσιάζουν πάρα πολλοί παίκτες. Με συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης καταφέραμε να προσεγγίσουμε κάποιους καλούς παίκτες. Θεωρώ ότι είναι ένα αξιόλογο ρόστερ και ο στόχος δεν μπορεί να είναι παρά η άνοδος στη Γ’ Εθνική. Το επιτάσσει η φανέλα και η ιστορία του Ρήγα. Γνωρίζουμε πόσο θερμοί είναι οι φίλαθλοι του Ρήγα Φεραίου και τους θέλουμε κοντά μας. Ελπίζω ότι φέτος δεν θα αποτύχουμε.

Θα πρέπει να παραδειγματιστούμε από το περσινό τελείωμα του Ρήγα. Τα παιδιά και οι προπονητές έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δυστυχώς χωρίς να επιτευχθεί ο στόχος.

Η συνταγή είναι μία: Πολλή δουλειά, καλή και ανταγωνιστική ομάδα με καλό ποδόσφαιρο και από εκεί και πέρα ο στόχος θα είναι νίκη κάθε Κυριακή και στο τέλος θα φανεί αν αυτή η ομάδα και ο πήχης που βάζουμε θα μας επιτρέψει να πανηγυρίζουμε την άνοδο στη Γ’ Εθνική» ανέφερε ο Κ. Σταματίου.

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου