ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπομονή μέχρι την Τρίτη

υπομονή-μέχρι-την-τρίτη-429892

Υπομονή μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη θα πρέπει να κάνουν στη Νίκη Βόλου προκειμένου να δουν τι μέλλει γενέσθαι με όλα εκείνα που περιμένουν και αγωνιούν τις τελευταίες ημέρες μιας και για τότε έχει οριστεί Δ.Σ. της Ένωσης Β’ και Γ’ Εθνικής.
Συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο των ομάδων της Football League και Football League 2 θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη 19 Ιουλίου ώστε να γίνει η τροποποίηση της προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Football League αλλά και η επικύρωση των πρωταθλημάτων της Football League και Football League 2. Παράλληλα θα γίνει και ο ορισμός των αγώνων play-off και play-out και στις δύο κατηγορίες. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει: Συνεδριάζει την Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011 και ώρα 17.00 το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.- Τροποποίηση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Football League (Β’ Εθνικής Κατηγορίας) αγωνιστικής περιόδου 2010-2011
2.- Επικύρωση πρωταθλημάτων Football League και Football League 2 (Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)
3.- Ορισμός αγώνων διαβάθμισης
4.- Διάφορα Θέματα.
 
Μάλιστα σχετικά με τα play-off υπάρχει η πληροφορία πως θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Πέμπτη (21/7) ή Παρασκευή (22/7) και όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν σε γήπεδα της Αθήνας  ενώ όποιες ομάδες δεν δηλώσουν συμμετοχή δεν θα υπάρχει αντικατάσταση.
 
Έτσι στη Νίκη περιμένουν να δουν τι θα γίνει και τι αποφάσεις θα πάρει η Ένωση, μιας και υπενθυμίζουμε ότι έχει ζητήσει τον υποβιβασμό των ομάδων που χρησιμοποίησαν πλαστές φορολογικές και πλαστές ενημερότητες αλλά παράλληλα και τον ορισμό του αγώνα με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι οι κυανόλευκοι μπορούν να κατακτήσουν την άνοδο.
 
 Για τον λόγο αυτό μάλιστα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και ο Στράτος Γιδόπουλος έχουν στείλει δύο φορές επιστολή προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνεχίζοντας τις πιέσεις προς τα αρμόδια όργανα της Αθλητικής Δικαιοσύνης και όχι μόνο. Μάλιστα η Νίκη Βόλου τόσο με τις δύο επιστολές προς την ΕΠΟ και τον πρόεδρο της Σοφοκλή Πιλάβιο όσο και με την επίσκεψη του κ. Γιδόπουλου στα γραφεία της τονίζει πως αν δεν υπάρξει δικαίωση για την ομάδα με την τιμωρία των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο με τα πλαστά τότε θα κινηθεί νομικά διεκδικώντας όλα τα νόμιμα συμφέροντά της. Μάλιστα η Νίκη δεν ζητάει τίποτα περισσότερο από αυτό που προβλέπουν οι νόμοι και οι κανονισμοί της ΕΠΟ σε ό,τι αφορά τις ποινές των ομάδων που αποδεδειγμένα εμπλέκονται στο σκάνδαλο. 
Βέβαια υπάρχουν αμφιβολίες στη Νίκη για το κατά πόσο θα τηρηθούν οι νόμοι και οι ποινές θα εφαρμοστούν με βάση τον κανονισμό μιας και πρόσφατες αποφάσεις κάνουν τους ανθρώπους της να δυσανασχετούν.
Όμως η Νίκη δεν μοιάζει να είναι η μόνη η οποία θα προσφύγει στα αθλητικά δικαστήρια εφόσον δεν δικαιωθεί μιας και πολλές άλλες ομάδες θα διεκδικήσουν με τη σειρά τους ό,τι τους αναλογεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου