ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα επιστολή στην ΕΠΟ

νέα-επιστολή-στην-επο-430103

Προσπαθεί να συνεχίσει τις πιέσεις προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αλλά και στα αρμόδια όργανα της αθλητικής δικαιοσύνης η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, αλλά όπως διαφαίνεται η Πολιτεία δεν είναι έτοιμη να «βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο» και να τιμωρήσει τις ομάδες με ποινές που θα επιφέρουν σημαντικές αλλαγές.

Ο Στράτος Γιδόπουλος απέστειλε νέα επιστολή στην ΕΠΟ, ωστόσο η απόφαση της διοργανώτριας αρχής, της Ενωσης Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής για τα Τρίκαλα, έδειξε ότι ίσως οι ποινές να κινηθούν σε «ρηχά νερά» για τις ομάδες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τα «Πλαστά».

Χθες ο Στράτος Γιδόπουλος απέστειλε νέα επιστολή στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Από τη στιγμή που παραιτήθηκε ο Νομικός Σύμβουλος της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών κ. Κουρίδης και ανέλαβε ο Σερέτης, ο έμπειρος παράγοντας θέλησε να υπενθυμίσει στους ανθρώπους της ΕΠΟ, αλλά και στο νέο νομικό σύμβουλο, ότι θα φτάσει στα άκρα αν δεν παρθούν αποφάσεις ανάλογες με αυτές που προβλέπει ο νόμος για τις παραβάσεις που καταγράφηκαν.

Μεταξύ άλλων η επιστολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναφέρει ότι θα πρέπει να ληφθούν σωστές αποφάσεις για να γυρίσει σελίδα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν φαίνεται όμως ότι η Πολιτεία ετοιμάζεται να κάνει τις μεγάλες αλλαγές στον χάρτη των τριών κατηγοριών. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από την χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης των Τρικάλων στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής.

Τα Τρίκαλα είχαν πλαστή εγγυητική επιστολή, αλλά αντί να τιμωρηθούν με υποβιβασμό, αποβλήθηκαν απλά από το πρωτάθλημα και από την διαδικασία των πλέι οφ, ενώ τους επιβλήθηκαν και πρόστιμα… Αυτή η ποινή δείχνει ότι μάλλον τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα φοβούνται να πάρουν αποφάσεις που θα επιφέρουν σημαντικές αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν στις τρεις εθνικές κατηγορίες.

Το μπάχαλο πάντως συνεχίζει να επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι μισές ομάδες απειλούν με προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια. Μεταξύ αυτών είναι και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου με τον Στράτο Γιδόπουλο να είναι αποφασισμένος να τραβήξει το σκοινί στα άκρα.

Όλη αυτή η υπόθεση με τα δύο σκάνδαλα είναι αρκετά μπερδεμένη και η παράταση της αναμονής συνεχίζεται για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και επομένως και για τη Νίκη.

Ο ένας περιμένει τον άλλον

Εν τω μεταξύ κανένας από τους μετόχους δεν κινείται στη Νίκη για να γίνει τουλάχιστον ένα βήμα ξεκαθαρίσματος ενόψει της νέας σεζόν. Ο Στράτος Γιδόπουλος μπορεί να δίνει μάχες για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, ενώ παράλληλα δεν κάνει καμία κίνηση για τη νέα σεζόν. Το ίδιο όμως ισχύει και για τους υπόλοιπους μετόχους. Ο Γιώργος Βαλαχής και ο Κώστας Χρόνης παραμένουν άφαντοι και τουλάχιστον δεν έχει διαρρεύσει καμία κίνησή τους για την ομάδα.

Από κει και πέρα οι οργανωμένοι αναμένεται να εκφράσουν την άποψή τους για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα τους, στα τέλη του μήνα, ενώ στάση αναμονής κρατούν και στην Ερασιτεχνική και αναλόγως με τις εξελίξεις θα αποφασίσουν πότε θα γίνει η Γενική Συνέλευση που θα αφορά αποκλειστικά στην ΠΑΕ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου