ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απέκτησε Φαζό ο Ολυμπιακός Βόλου

απέκτησε-φαζό-ο-ολυμπιακός-βόλου-409727

Την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού Μανώλη Φαζού ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, εντάσσοντας στο δυναμικό του έναν παίκτη με εμπειρία από το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, ο οποίος έχει φορέσει επί σειρά ετών τη φανέλα του ΟΦΗ.

Στην ανακοίνωση των ερυθρόλευκων σημειώνεται: «Σημαντική ενίσχυση στα μετόπισθεν με Μανώλη Φαζό. Η ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Φαζού, ο οποίος έρχεται στην ομάδα μας για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αμυντική γραμμή. Ο Μανώλης Φαζός γεννήθηκε στις 12/08/1995, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και έχει παίξει κυρίως στον ΟΦΗ (και στις τρεις εθνικές κατηγορίες). Την περίοδο 2013-14 φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ σε ηλικία 18 ετών, ενώ την επόμενη χρονιά έπαιξε σε 10 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ. Παρέμεινε στον ΟΦΗ και μετά τον υποβιβασμό των Κρητικών στη Γ’ Εθνική (περίοδος 2015-16, πραγματοποιώντας 19 συμμετοχές) και πανηγύρισε την άνοδο στη Football League. Με τον ΟΦΗ αγωνίστηκε άλλες δύο χρονιές στη Β’ Εθνική, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο (2018-19) δόθηκε ως δανεικός στον ΑΟΧ Κισσαμικό, παίζοντας σε 20 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football League (σε όλα βασικός).

Ο Μανώλης ήρθε σήμερα στο Βόλο και ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ άμεσα θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Μανώλη Φαζό στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Φιλικό με ΑΕΛ

Το τρίτο φιλικό της καλοκαιρινής του προετοιμασίας ανακοίνωσε χθες ο Ολυμπιακός Βόλου, φιλοξενώντας στο Βελεστίνο τη γειτονική ΑΕΛ, που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της SuperLeague 1.

Οι ερυθρόλευκοι που συνεχίζουν την προετοιμασία τους έκαναν γνωστό πως θα δώσουν ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, και μετά την ΑΕ Καρίτσας και την Καλαμάτα θα φιλοξενήσουν τη γειτονική ΑΕΛ στο γήπεδο του Βελεστίνου την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα στις 6μ.μ.

Αναμφίβολα αποτελεί ένα πολύ δυνατό τεστ για τους ερυθρόλευκους του Θωμά Γράφα, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος της ομάδας στην οποία εργάστηκε το 2014-15, μένοντας στον πάγκο της για 5 αγώνες στη Β’ Εθνική.

Η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων για το πολύ δυνατό φιλικό έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού με αντίπαλο την ΑΕΛ, η οποία προετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 1. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 18/8/2019 στο δημοτικό στάδιο του Βελεστίνου και θα αρχίσει στις 6μ.μ.. Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ.

Αυτό είναι το τρίτο και πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι που δίνει η ομάδα μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, με τον προπονητή μας Θωμά Γράφα να έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών, απέναντι σε μια ομάδα Super League, όπως είναι η ΑΕΛ, η οποία θα δώσει το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου