ΣΤΙΒΟΣ

Διάκριση του Σπύρου Καραλή από τον ΓΣΑ με την Εθνική

διάκριση-του-σπύρου-καραλή-από-τον-γσα-412250

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στον Βόλο η διεθνής συνάντηση Ελλάδα – Κύπρος που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού το διήμερο 7 και 8 Αυγούστου.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στο φινάλε της σεζόν σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις και έδειξαν τον απαιτούμενο ενθουσιασμό και πάθος. Η διοργάνωση του Βόλου, μπορεί να αφορούσε στην κατηγορία Κ18, ωστόσο ήταν η πρώτη τέτοιοι επιπέδου που έγινε στο Πανθεσσαλικό στάδιο μετά την κατασκευή του.

Η ομοσπονδία πέτυχε μέσα από τη χορηγία με την Πανγαία, αλλά και χάρη στη στήριξη του Δήμου Βόλου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας να δώσει και πάλι ζωή στο Πανθεσσαλικό, ένα στάδιο που αναμένεται στο μέλλον να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις.

Μεγάλη επιτυχία στους αγώνες σημείωσε ο Σπύρος Καραλής του ΓΣ Αλμυρού, ο οποίος πέτυχε ατομικό ρεκόρ και ανέβηκε στο βάθρο στο άθλημα του άλματος εις μήκος με επίδοση 6 μέτρα και 92 εκατοστά.

Σε ανακοίνωση του ΓΣΑ αναφέρεται σχετικά: «Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή στίβου του Γ.Σ.Α. Σπύρο Καραλή, ο οποίος πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ στο άθλημα του Άλματος εις μήκος με επίδοση 6 μέτρα και 92 εκατοστά κατέκτησε την 3η θέση στη Διεθνή Συνάντηση Στίβου Κ18 ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ 2019.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο της πόλης του Βόλου υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ το διήμερο 7&8 Αυγούστου, με συμμετοχή δεκάδων νεαρών αθλητών από Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Σπύρος Καραλής είχε επιλεχθεί και κλήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ να συμμετάσχει με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας καθώς είχε ξεχωρίσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας του με εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Σπύρος δικαίωσε για μία ακόμη φορά όσους πιστεύουν στο αναμφισβήτητο ταλέντο του, καθώς σε μια σειρά έξι προσπαθειών (2 άκυρες) απογειώθηκε στα 6.66μ, 6.78μ, 6,92μ και 6.75μ, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο, κάνοντας μας όλους υπερήφανους που έχουμε την τιμή και την χαρά να αγωνίζεται με τα χρώματα του Γ.Σ.Α.

Σύσσωμη η οικογένεια του Συλλόγου επιθυμεί να εκφράσει τα συγχαρητήριά της προς τον νεαρό αθλητή καθώς και στην προπονητική ομάδα των Χάιδω Καραπτσιά, Άκη Κρανά και Βασίλη Μπουκώρο για την πολύ καλή δουλειά τους παρά τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες υπό τις οποίες καλούνται να γυμνάσουν τα παιδιά του τμήματος Στίβου.

Επίσης ευχόμαστε στον Σπύρο επιτυχημένη σχολική & αθλητική χρονιά και εις ανώτερα». Τις πολύτιμες βοήθειες της στους αγώνες προσέφερε για ακόμη μία φορά η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου