ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε και Καραβασσάνη

πήρε-και-καραβασσάνη-430585

Την τρίτη της μεταγραφή ανακοίνωσε χθες η Μεταμόρφωση Βόλου. Η βολιώτικη ομάδα μετά τους Γεωργίου και Παρασκευά, απέκτησε και τον Βολιώτη φόργουορντ Γιάννη Καραβασσάνη, κάνοντας ακόμα μια εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ της. Η Μεταμόρφωση έχει ενισχυθεί σημαντικά ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ και οι μεταγραφές της αποδεικνύουν ότι φέτος ο πρόεδρος της ομάδας Απόστολος Κρεμαστάς ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη.
 
Ο Γιάννης Καραβασσάνης ξεκίνησε από τη Νίκη Βόλου, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ. Επίσης αγωνίστηκε στην Α2 με την Ολύμπια Λάρισας και τον ΚΑΟΔ και στην Β’ Εθνική με τον Αίολο Τρικάλων. Έχει γεννηθεί στις 23 Μαϊου του 1988, έχει ύψος 1,95 και χρίστηκε διεθνής με τις εθνικές ομάδες παίδων, εφήβων και νέων.  
Ο Βολιώτης φόργουορντ αμέσως μετά την συμφωνία με τη Μεταμόρφωση δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Ένας λόγος που επέστρεψα στον Βόλο είναι ότι το μπάσκετ αντιμετωπίζει γενικότερα κρίση και ήθελα να συνδυάσω τις σπουδές μου (φοιτά στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στο Βόλο) μαζί με το άθλημα που κάνω από παιδί και αναμφίβολα αγαπάω. Δεν ήθελα να το σταματήσω και με την πρόταση της Μεταμόρφωσης, μου δόθηκε η ευκαιρία να τα συνδυάσω και τα δύο. Διάλεξα την Μεταμόρφωση λόγω του Αντώνη Μυριντζή. Τον είχα ξανά προπονητή στην Ολύμπια και με βοήθησε να πάρω πιο εύκολα την απόφαση να συνεχίσω στην Μεταμόρφωση. Επίσης αγωνίζεται εκεί ο Δημήτρης Μπόγδανος που έχω πολύ καλές σχέσεις.  Βέβαια δεν έχω παίξει ξανά στο παρελθόν με κανένα από τα παιδιά. Πρώτη φορά τους συναντάω, αλλά πιστεύω ότι θα δέσουμε. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, υπάρχουν κι άλλες ομάδες ισχυρές. Δεν ξέρω τι επικρατεί γιατί θα παίξω πρώτη φορά σε αυτό, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν πρωταγωνιστικοί στόχοι στην ομάδα, ταίριαξαν με τους δικούς μου».
Να θυμίσουμε ότι η Μεταμόρφωση έχει αποκτήσει και ακόμα δύο έμπειρους καλαθοσφαιριστές, τον πλέι μέικερ Θωμά Γεωργίου και τον πάουερ φόργουορντ Γιώργο Παρασκευά, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας δεν αποκλείουν σε περίπτωση που υπάρξει κάτι καλό να προχωρήσουν και σε άλλη κίνηση ενίσχυσης.
Σημαντικό επίσης είναι ότι παρέμεινε ο Μπόγδανος και οι περισσότεροι παίκτες από το περσινό ρόστερ.
Επίσης έγινε γνωστό ότι το εφηβικό τμήμα της Μεταμόρφωσης με την προσθήκη και του Στενού που αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα αγωνιστεί ως Ίωνας Βόλου στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου