ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Champions League: Με ΑΠΟΕΛ ή Καραμπάκ ο ΠΑΟΚ, με Πόρτο ή Κράσνονταρ ο Ολυμπιακός

champions-league-με-αποελ-ή-καραμπάκ-ο-παοκ-με-πόρτο-415114

Πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση των play off του Champions League με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να μαθαίνουν τους πιθανούς αντιπάλους τους.

Για τον ΠΑΟΚ ήταν δεδομένο πως όποια ομάδα κι αν έβρισκε στον δρόμο του ως υποψήφια αντίπαλο στα πλέι οφ θα ήταν πολύ πιο αδύναμη από το εμπόδιο του Άγιαξ που καλείται να ξεπεράσει στον 3ο γύρο, ενώ ο Ολυμπιακός έπαιζε στο… 50-50 καθώς είχε δύο πιθανούς αντιπάλους.

Τελικά ο Δικέφαλος είχε μια κλήρωση που αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα (αλλά πριν σκεφτεί τα play off πρέπει να κάνει την απόλυτη υπέρβαση κόντρα στον Άγιαξ), καθώς ούτε ο ΑΠΟΕΛ ούτε η Καραμπάκ τον τρομάζουν, ενώ ο Ολυμπιακός ήταν πραγματικά άτυχος καθώς έπεσε πάνω στον πιο δύσκολο αντίπαλο που είναι ο νικητής του ζευγαριού Πόρτο-Κράσνονταρ.

Η Πόρτο έφτασε πέρσι έως τους προημιτελικούς του Champions League για να αποκλειστεί από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ, ενώ η Κράσνονταρ είναι η ομάδα στην οποία κατέληξε ο Μάρκους Μπεργκ (μεγάλο καλοκαιρινό φλερτ με τον Ολυμπιακό) και έχει μεγάλες φιλοδοξίες για να βρεθεί στους ομίλους

Αναλυτικά τα ζευγάρια (οι αγώνες είναι στις 20/21 Αυγούστου και 27/28 οι επαναληπτικοί).

Μονοπάτι πρωταθλητών
Νικητής Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Φερεντσβάρος-Νικητής Μάριμπορ-Ρόζενμποργκ
Νικητής Κλουζ-Σέλτικ-Σλάβια Πράγας
Γιούνγκ Μπόις-Νικητής Ερυθρός Αστέρας-Κοπεγχάγη
Νικητής ΑΠΟΕΛ-Καραμπάγκ-Νικητής ΠΑΟΚ-Άγιαξ

Μονοπάτι μη πρωταθλητών
Νικητής Πόρτο-Κράσνονταρ-Νικητής Μπασάκσεχιρ-Ολυμπιακός
Νικητής Βασιλεία-Λίντσερ-Νικητής Ντινάμο Κιέβου- Μπριζ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου