ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο Ελατοχώρι

ανεβαίνουν-οι-ρυθμοί-στο-ελατοχώρι-420184

Ο Ολυμπιακός Βόλου προετοιμάζεται επαγγελματικά για τη νέα Football League

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σε επαγγελματικά πρότυπα με καλό και οικογενειακό κλίμα και χωρίς προβλήματα συνεχίζεται στο Ελατοχώρι Πιερίας, στις εγκαταστάσεις του «Μύθος», το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει του πρωταθλήματος της Football League.

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονούνται καθημερινά πρωί-απόγευμα, ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς και όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ βρέθηκε στο Ελατοχώρι, είδε από κοντά την προετοιμασία του Ολυμπιακού διαπιστώνοντας ότι κάτι καλό γίνεται εκεί.

Ο προπονητής της ομάδας, Θωμάς Γράφας, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, καθώς όλοι επιδεικνύουν μεγάλη θέληση, όρεξη και «δίψα» για δουλειά.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα και όλοι προπονούνται κανονικά, υπό τις οδηγίες του Θωμά Γράφα και των συνεργατών του Παναγιώτη Τσιγαρίδα και Γιάννη Γεωργιάδη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου θα παραμείνει στο Ελατοχώρι μέχρι το Σάββατο και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη βάση της, ενώ πιθανόν θα κάνει «στάση» στην Κατερίνη για ένα φιλικό ξεμούδιασμα με την ΑΕ Καρίτσας.

Στο Ελατοχώρι εκτός των παικτών που έχει ανακοινωθεί η απόκτησή τους στην προετοιμασία ήταν και άλλοι 4 (ο ένας ήδη έφυγε), αλλά πέραν αυτών όπως ανέφερε και ο Θωμάς Γραφας ο Ολυμπιακός Βόλου κινείται στοχευμένα για την απόκτηση τουλάχιστον τεσσάρων έμπειρων παικτών, οι οποίοι προορίζονται για το βασικό σχήμα, ενώ ο τεχνικός του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του τόνισε πως μετά το Ελατοχώρι θα συμπληρωθεί το ρόστερ που τώρα είναι στο 85% και ανέφερε πως ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν πρέπει να ανησυχεί…

Στο Ελατοχώρι οι συνθήκες δουλειάς είναι εξαιρετικές, δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα και από την πρώτη κιόλας μέρας το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι οικογενειακό παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα.

Πάντως παλιοί και νέοι παίκτες προσπαθούν να συνθέσουν ένα σύνολο, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, με τον χρόνο να κυλά υπέρ τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου