ΠΟΛΟ

«Μάζεψαν» εμπειρίες οι Νεάνιδες του ΟΥΚ

μάζεψαν-εμπειρίες-οι-νεάνιδες-του-ο-424569

Τα παιχνίδια των δύο ομίλων στην Τελική Φάση των Νεανίδων ολοκληρώθηκαν το Σάββατο με την ομάδα του ΟΥΚ Βόλου να παίρνει πολύ σημαντικές εμπειρίες ενόψει της συνέχειας, όντας στην καλύτερη 10άδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Ηταν μάλιστα η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για το φετινό καλοκαίρι για την ομάδα του ΟΥΚ, σε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για το σύλλογο.

Οι Βολιώτισσες του Ζαφείρη Μαρινάγη είχαν τοποθετηθεί στον Β’ όμιλο με αντιπάλους τις πιο δυνατές ομάδες του Ολυμπιακού Πειραιά, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Ρεθύμνου και Πανιωνίου. Οι παίκτριες του ΟΥΚ μπορεί να μην κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη σε κανένα από τα παιχνίδια, καθώς ηττήθηκαν κατά σειρά από τους Ολυμπιακό (16-3), Πανιώνιο (14-5), ΝΟ Ρεθύμνου (17-8), ΝΕ Πατρών (14-8) μένοντας στην τελευταία θέση του Ομίλου, ωστόσο έδειξαν ότι η συνέχεια για την ομάδα θα είναι άκρως ελπιδοφόρα.

Στην αποστολή της ομάδας βρέθηκαν οι παρακάτω αθλήτριες: Καραγκούνη Νατάσα, Τζιάνη Ράνια, Αχλαδιώτη Αννα-Μαρία, Νικηφορίδη Μαρία, Ντόνα Κλεοπάτρα, Μπένη Φωτεινή, Τσιμπερίδη Ελένη, Γαργαλέτσου Κατερίνα, Κουφιδάκη Χρυσάνθη.

Οσον αφορά τους χθεσινούς αγώνες κατάταξης στην 1η θέση, πανηγυρίζοντας και τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας κατετάγη ο Νηρέας Χαλανδρίου, επικρατώντας του ΝΟ Βουλιαγμένης με 10-7 στον τελικό, ενώ την 3η θέση κατέλαβε ο Ολυμπιακός που επιβλήθηκε με 13-5 του Πανιωνίου. Την 5η θέση κατέλαβε ο ΝΟ Ρεθύμνου, μετά το 13-7 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας ενώ 7η ήταν η ΝΕ Πατρών που κέρδισε τον Εθνικό με 10-9.

Τα αποτελέσματα του τριημέρου για τον Β’ Ομιλο:

1η αγωνιστική:

ΟΥΚ Βόλου – Ολυμπιακός 3-16

ΝΕ Πατρών – Πανιώνιος 12-15

2η αγωνιστική:

Πανιώνιος – ΟΥΚ Βόλου 14-5

ΝΟ Ρεθύμνου – ΝΕ Πατρών 14-7

3η αγωνιστική:

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 17-11

ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Ρεθύμνου 7-18

4η αγωνιστική:

ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός 10-15

ΝΕ Πατρών – ΟΥΚ Βόλου 14-8

5η αγωνιστική:

Πανιώνιος – ΝΟ Ρεθύμνου 9-8

Ολυμπιακός – ΝΕ Πατρών 13-5

Τελική βαθμολογία:

1. Ολυμπιακός 12

2. Πανιώνιος 9

3. ΝΟ Ρεθύμνου 6

4. ΝΕ Πατρών 3

5. ΟΥΚ Βόλου 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου