ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΑΚ και μετά πορεία

εακ-και-μετά-πορεία-431600

Τη βουλγαρική Λοκομοτίβ Πλόβντιβ θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 8 μ.μ. ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ. Αμέσως μετά το παιχνίδι θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία προς το Δημαρχείο της πόλης από τους οργανωμένους φίλους της ομάδας προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα σενάρια περί υποβιβασμό της ομάδας. Χθες υπογράφηκε παράλληλα και η σύμβαση συνεργασίας με τα τουριστικά ακίνητα με την οποία ο Ολυμπιακός Βόλου θα χρησιμοποιεί και τη νέα περίοδο το Πανθεσσαλικό.
Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν σήμερα το δεύτερο φιλικό τους παιχνίδι μετά το φιλικό ξεμούδιασμα την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Εθνικό Βόλου του οποίου και επικράτησαν με 6-0 έχοντας ως σκόρερ τους Μαρτίν που σκόραρε δύο φορές, Νάκα, Μπρέσκα, Αναστασίου και Σολάκη. Ο Ισπανός τεχνικός Χάβι Γκράθια έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα αλλά και σχήματα σε ένα παιχνίδι κόντρα στην βουλγαρική ομάδα η οποία πέρυσι είχε βρεθεί ξανά στο Βόλο χάνοντας σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Καπετάνο ο οποίος συμφώνησε χθες να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Η τεχνική ηγεσία θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενο και τον Σλοβάκο Ιγκόρ Ομπέρτ ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα το βράδυ της Κυριακής περνώντας από τα ιατρικά τεστ. Έτσι ο 29χρονος αμυντικός αναμένεται να πραγματοποιήσει ντεμπούτο έστω και ανεπίσημα με τα ερυθρόλευκα. Το πιο πιθανό είναι ο Ίβηρας τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου να παρατάξει δύο ενδεκάδες όπως έκανε και με τον Εθνικό ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν στο γήπεδο όλα εκείνα που έχουν δουλέψει για παραπάνω από δύο εβδομάδες αρχικά στο γήπεδο της Νέας Δημητριάδας και εν συνεχεία σε Πορταριά και Χάνια. Πάντως δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ξεκινήσει με την καλή του ενδεκάδα πραγματοποιώντας επί της ουσίας πρόβα τζενεράλε εν όψει τους ευρωπαϊκού αγώνα με τη Ραντ στο Βελιγράδι. Την ίδια ώρα ο Γκράθια δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή των Χαβιέ Ουμπίντες και Στεφάν Νταρμπιόν καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές δεν είναι απόλυτα έτοιμοι και θα προφυλαχθούν εκ νέου όπως και έγινε στο ματς της Κυριακής.
                                                Συνέχεια με πορεία
Μετά το παιχνίδι θα ξεκινήσει μηχανοκίνητη πορεία προς το Δημαρχείο του Βόλου όπου οι φίλοι των ερυθρόλευκων, οργανωμένοι και μη, θα καταθέσουν ψήφισμα στο Δήμαρχο Πάνο Σκοτινιώτη με αφορμή τα σενάρια υποβιβασμού που έχουν διαρρεύσει τελευταία και αφορούν στην ομάδα του Βόλου. Σε χθεσινή τους ανακοίνωση το Austrian Boys Club καλεί εκ νέου όλους τους φιλάθλους της ομάδας στο σημερινό φιλικό στο ΕΑΚ και στην πορεία που θα ακολουθήσει στους δρόμους της πόλης ώστε να διατρανώσουν την υποστήριξη στην ομάδα και να δηλώσουν το παρών σε ακόμη μία δύσκολη μάχη της πόλης μας.
                                                Πανθεσσαλικό και του χρόνου  
Τη συμφωνία για τη χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου και τη νέα χρονιά ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Τόρη να βρίσκεται στη συνάντηση με τους ανθρώπους του Τουριστικών Ακινήτων. Η ανακοίνωση της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ αναφέρει: «Σε συμφωνία με την εταιρεία «Τουριστικά Ακίνητα» για την ανανέωση της σύμβασης του Πανθεσσαλικού σταδίου ήρθε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Η σύμβαση υπεγράφη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Γιώργο Τόρη».
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου