ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο Ελατοχώρι ο Ολυμπιακός Βόλου

στο-ελατοχώρι-ο-ολυμπιακός-βόλου-426891

Στο Ελατοχώρι Πιερίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, βρίσκεται από χθες η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου που διαμένει στο αθλητικό κέντρο του ξενοδοχείου «Μύθος» και μάλιστα έγινε και η πρώτη προπόνηση. Στην αποστολή περιλαμβάνονται 21 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Ηλίας Μακρυωνίτης, Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου, Γιάννης Ζάχος, Δημήτρης Βοσνακίδης, Θωμάς Γραικός, Θανάσης Καναβός, Κλεβί Κόλα, Τάσος Μαρούδας, Νίκος Μπαρούτας, Αλέξανδρος Μπακουλάτι, Νίκος Μπουτζίκος, Γιώργος Πατσής, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Μανώλης Πάσχος, Στέλιος Πόζογλου, Γιάννης Πριόνας, Στάθης Ρόκας, Φίλιππος Σκοπελίτης, Άντερσον Ενγκομπά, Τζέφερσον Ντούγκλας και Θωμάς Τσίτας.

Στην αποστολή μετέχουν επίσης το προπονητικό τιμ αποτελούμενο από τους Θωμά Γράφα (προπονητής), Παναγιώτη Τσιγαρίδα (γυμναστής), Γιάννη Γεωργιάδη (προπονητής τερματοφυλάκων). Ο φυσιοθεραπευτής Στέφανος Κούγκουλος, ο φροντιστής Δημήτρης Παπαγιάννης, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο Γιάννης Θεοδωρίδης.

Η ομάδα θα παραμείνει στο αθλητικό κέντρο μέχρι τις 4 Αυγούστου.

Στον Ολυμπιακό είναι ακόμη σε αναμονή για τον ΑΦΜ και την επίσημη σύσταση της ΠΑΕ, αλλά και τον καταρτισμό της προκήρυξης της νέας Football Leauge, που όπως προκύπτει στο νέο πρωτάθλημα δεν θα έχει πλέι οφ και πλέι άουτ (με άνοδος δύο ομάδων στη Σούπερ Λίγκα 2 και υποβιβασμό τεσσάρων στη Γ’ Εθνική). Δηλαδή θα ολοκληρωθεί μετά από 26 αγωνιστικές με δεδομένο ότι θα συμμετέχουν 14 ομάδες. Επίσης ως πιθανή ημερομηνία ορίστηκε αρχικά για την έναρξη η Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, αλλά δεν θα πρέπει να θεωρείται και δεδομένη.

Η πρόταση, που υπάρχει επίσης είναι να υπάρχουν στα ρόστερ 10 (αντί πέντε) ερασιτέχνες παίκτες μέχρι 23 ετών και η δυνατότητα μέχρι πέντε ξένους ταυτόχρονα στην 11άδα, αλλά όλα αυτά θα πρέπει να εγκριθούν από την ΕΠΟ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου