Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Φιλική ήττα …με καλή εικόνα

φιλική-ήττα-με-καλή-εικόνα-426903

Ο Βόλος ΝΠΣ έχασε χθες 2-1 στη Λαμία

Επιμέλεια :ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Φιλική ήττα γνώρισε χθες στη Λαμία ο Βόλος ΝΠΣ χάνοντας 2-1 στο τρίτο του στην ουσία αγωνιστικό τεστ παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ της Λαμίας. Το αποτέλεσμα με την εικόνα που είχε στο γήπεδο η ομάδα του Χουάν Φεράντο που πάλι δοκίμασε δυο ενδεκάδες και σχήματα απέχουν αρκετά αφού η βολιώτικη ομάδα ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μισό του αγώνα και δέχτηκε δυο γκολ στο β΄ μέρος.

Στα σημαντικά του αγώνα η επιστροφή η επιστροφή του Ερικ Γέντρισεκ και το πρώτο φιλικό για τον Μαροκινό Ατιγιαλάχ που έδειξε καλά στοιχειά ενώ καλός ήταν και πάλι ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης που είναι υπό δοκιμή και πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Κ-20 με τον Ηρακλή.

Στο πρώτο ημίχρονο η βολιώτικη ομάδα είχε τον έλεγχο και σε αυτό το διάστημα άνοιξε το σκορ με τον Μυστακίδη στο 37’, όταν ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής «εκτέλεσε» τον Θεοδωρόπουλο. Οι παίκτες του Φεράντο πίεζαν ψηλά και ήταν πιο αποτελεσματικοί, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα άναψαν τα αίματα. Τότε ο Μυστακίδης, εκνευρίστηκε από ένα «δυνατό» μαρκάρισμα του Πλιάτσικα, αντέδρασε και προς στιγμήν απειλήθηκε σύρραξη. Τελικά επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και «έσβησε» η… φωτιά.

Στο δεύτερο μισό η Λαμία αρχικά ισοφάρισε στο 57’ με ένα πανέμορφο «ψαλιδάκι» του Δημούτσου ύστερα από σέντρα του Τομάς και τελικά πήρε τη νίκη χάρις στο τυχερό τέρμα του Σάλιακα, ο οποίος στο 74’ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο πρώτο μέρος ο Βόλος ΝΠΣ έχοντας κερδίσει τη μάχη του κέντρου είχε κάποια σουτ με τον Μυστακίδη, ενώ η Λαμία ήταν ασύνδετη.

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Βύντρα, Πλιάτσικας, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Τομάς, Καραμάνος, Τσούκαλος, Τουράμ.

Στην επανάληψη: Βελλίδης, Σάλιακας, Βάντερσον, Ράμος, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Ανάκογλου, Καραγιάννης Αλ., Κωστίκα, Κουδουνάς, Νικολόπουλος, Κουτσοποδιώτης, Καραγιάννης Χρ.

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύραντζης, Φερράρι, Μήτογλου (Διαμάντης), Δημόπουλος, Τσοκάνης, Κυζιρίδης, Μπαλογιάννης, Μυστακίδης, Σαρμιέντο, Μάντζης.

Στο β΄μερος: Καραγκιόζης (Κραβαρίτης), Ντεντάκης, Τσαούσης, Μπασόνγκ, Διαμάντης (Κορνέζος), Ζοάο, Μάξ Αουγκούστο, Ατιγιαλάχ, Κορέλας, Ηλιόπουλος, Γέντρισεκ.

Με τη λήξη του χθεσινού φιλικού ο ΝΠΣ Βόλος επέστρεψε στο Καρπενήσι όπου θα συνεχιστούν οι διπλές προπονήσεις του Χουάν Φεράντο που είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, με τους παίκτες του Βόλου να δουλεύουν σκληρά τόσο στο τομέα της τακτικής όσο και σε αυτό της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης.

Μετά το χθεσινό δυνατό φιλικό τεστ στη Λαμία ο Βόλος ΝΠΣ έχει προγραμματίσει ένα ακόμη στο Καρπενήσι με τον Λεβαδειακό την 1η Αυγούστου.

Ο Βόλος ΝΠΣ συνεχίζει και τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, της ιστορικής πρώτης του παρουσίας στη Σούπερ Λίγκα 1. Τα εισιτήρια διαρκείας που διατίθενται περιλαμβάνουν τους αγώνες πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, τους αγώνες των play off ή play out, τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής: VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ, απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ, γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχός του να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας μέλους θα γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, (09.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00) Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου