ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η Νίκη πανηγύρισε την πρωτιά για 2η χρονιά

η-νίκη-πανηγύρισε-την-πρωτιά-για-2η-χρον-430705

Ηταν πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο Κατηγοριών και στις μικρές ηλικίες (agegroup) της κολύμβησης

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Πρωταθλήτρια στην κολύμβηση για 2η χρονιά ήταν η Νίκη Βόλου κερδίζοντας αυτή την πρωτιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β’ που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα στον Βόλο και πιο πριν στη Θεσσαλονίκη.

Ετσι η Νίκη Βόλου κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή των Κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’ και Β’ (age group).

Η βολιώτικη ομάδα πήρε την πρώτη θέση στη γενική βαθμολογία με 1.150 βαθμούς, ενώ ακολούθησε ο Ωκεανός (2ος) με 1.099 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ (3ος) με 952,5 βαθμούς.

Η Νίκη Βόλου ήρθε πρώτη και στη βαθμολογία των αγοριών, με 621 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση με 559 και τον ΚΟ Δράμας στην 3η με 487 βαθμούς. Στα κορίτσια, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκε ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου.

Στην ανακοίνωση της Νίκης αναφέρεται: «Για ακόμη μία χρονιά ένα περιφερειακό ερασιτεχνικό σωματείο, καταφέρνει να βρεθεί στο υψηλότερο βάθρο της πανελλήνιας κατάταξης, ανταγωνιζόμενο στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας, κολυμβητικά “μεγαθήρια” σε όλη την επικράτεια.

Το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και τις προσπάθειες που κατέβαλαν, όπως και τους προπονητές, τον αρχιπροπονητή της αγωνιστικής Δημήτρη Αδαμόπουλο, τον προπονητή Αχιλλέα Βλιώρα, καθώς και τους Μάρκο Μανταλούφα και Στάθη Μέμο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους γονείς για την αστείρευτη ψυχολογική υποστήριξη στους αθλητές σε όλη αυτή την προσπάθεια τη φετινή χρονιά που ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, αλλά πάνω απ’ όλα με ηθική ικανοποίηση για την τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε απ’ όλους.

Ο αγωνιστικός πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλά για το τμήμα κολύμβησης και χρέος όλων μας είναι να τον διατηρήσουμε και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, με σεβασμό πρώτα απ’ όλα στους αθλητές μας».

Στους αγώνες που έγιναν 20 – 22 Ιουλίου στον Βόλο οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες της Νίκης εκτός των μεταλλίων βελτίωσαν τις επιδόσεις του, κάνοντας νέα ατομικά ρεκόρ και προσφέροντας σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα με τα αποτελέσματα του τριήμερου της πρωτιάς να είναι:

Γιώργος Ιωαννίδης 2η θέση κι ασημένιο μετάλλιο 1.500 ΕΛΕΥΘΕΡΟ, 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο 800m EΛΕΥΘΕΡΟ και 2η θέση και αργυρό μετάλλιο 400m EΛΕΥΘΕΡΟ

1η θέση και χρυσό μετάλλιο στα 4 x 200m ΕΛΕΥΘΕΡΟ (ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΚΟΝΤΟΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)

2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στα 4 x 100m ΕΛΕΥΘΕΡΟ (ΚΟΝΤΟΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)

3η θέση και χάλκινο μετάλλιο 4Χ100 μικτή ατομική (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΚΟΝΤΟΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ).

Ιωάννης Θεοδοσόπουλος 6η θέση 400μ. μικτή ατομική

Βαρβάρα Αντωνίου 10η θέση 400μ. μεικτή ατομική

Νίκος Κουκουσέλης 11η θέση 200μ. ελεύθερο

Χρήστος Στύλας 12η θέση 1.500 ελεύθερο

Αποστόλης Κοντοβάς 19η θέση 200μ. ελεύθερο

Σοφία Γκέκα 21η θέση 50μ. πεταλούδα

Χρήστος Στύλας 29η θέση 50μ. πεταλούδα

Αναστάσιος Στύλας 36η θέση 200 ελεύθερο

Θεοδοσόπουλος Ιωάννης 7η θέση 200m μεικτή ατομική

Χρήστος Στύλας 7η θέση 200m πεταλούδα

Νίκος Κουκουσέλης 9η θέση 800m ελεύθερο

Απόστολος Κοντοβάς 10η θέση 200m πεταλούδα

Βαρβάρα Αντωνίου 11η θέση 200m μεικτή ατομική

Σοφία Γκέκα 13η θέση 200μ. πεταλούδα

Αναστάσιος Στύλας 21η θέση 800m ελεύθερο

Ιωάννης Θεοδοσόπουλος 7η θέση στα 400m ελεύθερο

Σοφία Γκέκα 10η θέση στα 100μ. Πεταλούδα

Νικόλαος Κουκουσέλης 10η θέση στα 100μ. πεταλούδα

Βαρβάρα Αντωνίου 14η θέση στα 200m ύπτιο

Χρήστος Στύλας 14η θέση στα 100μ. πεταλούδα

Απόστολος Κοντοβάς 15η θέση στα 100μ. πεταλούδα

4η θέση 4Χ100 Ελεύθερο mixed (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΓΚΕΚΑ ΣΟΦΙΑ)

9η θέση στα 4Χ100 μικτή ομαδική (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΓΚΕΚΑ ΣΟΦΙΑ – ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ)

Στο σύνολο των αγώνων η Νίκη Βόλου συγκέντρωσε συνολικά 1.150 βαθμούς κατακτώντας συνολικά 21 μετάλλια και συγκεκριμένα επτά χρυσά, επτά αργυρά και επτά χάλκινα.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων, ο προπονητής της Νίκης Βόλου Δημήτρης Αδαμόπουλος δήλωσε: «Η Νίκη Βόλου κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα των κατηγοριών και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Τόσο εγώ, όσο και ο Αχιλλέας Βλιώρας δουλέψαμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα, αλλά μεγάλο ρόλο στην επιτυχία αυτή έπαιξαν ο Μάρκος Μανταλούφας και ο Στάθης Μέμος. Είναι δύσκολο να κατακτήσεις την κορυφή, αλλά πιο δύσκολο να τη διατηρήσεις. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, καθώς τα έδωσαν όλα, κάνοντας εμάς και τους γονείς τους υπερήφανους, προσφέροντας στην οικογένεια της Νίκης Βόλου μοναδικές στιγμές».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου