ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γεμίζει το ρόστερ… ο Ολυμπιακός Βόλος

γεμίζει-το-ρόστερ-ο-ολυμπιακός-βόλος-430718

Αποκτήθηκαν και ο Βραζιλιάνος Τζέφερσον όπως και οι Βοσνακίδης, Μπακουλάτι και Πάσχος και σήμερα έχει επίσημη «πρώτη»

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Γεμίζει το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League με τις ανακοινώσεις απόκτησης παικτών να φτάνουν τις 9, ενώ σήμερα με δυο τερματοφύλακες κάνει 11άδα νέων παικτών, αλλά και επίσημη «πρώτη»…

Μετά τους Πόζογλου-Πριόνα-Γραικό-Μπαρούτα-Ενγκομπά και μετά από 8 ανανεώσεις (Ρόκας, Μπουτζίκος, Σκοπελίτης, Κόλα, Παπαϊωάννου, Καναβός, Πατσής, Ζάχος), από χθες επίσημα ερυθρόλευκοι έγιναν ο Βραζιλιάνος Τζέφερσον και οι Βοσνακίδης, Μπακουλάτι και Πάσχος δείχνοντας ότι στον Ολυμπιακό έχει γίνει προγραμματισμός και το ρόστερ θα γεμίζει με εμπειρία και ταλέντο και ο προπονητής Θωμάς Γράφας που ήδη έπιασε δουλειά θα έχει το 80% της νέας ομάδας στο Ελατοχώρι.

Τζέφερσον από τη Βραζιλία

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού Βόλου προχωρά με γοργούς ρυθμούς και οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στην απόκτηση του Βραζιλιάνου Τζέφερσον Μαρανιάο, για τη θέση του επιτελικού μέσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Ο Βραζιλιάνος Τζέφερσον (Μαρανιάο) Ντούγκλας Νταμιάο Κορέια, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στη Βραζιλία και έρχεται στον Ολυμπιακό με στόχο να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους που θέτει για τη νέα χρονιά.

Ο Τζέφερσον γεννήθηκε στο Κοέλιο Νέτο της Βραζιλίας στις 06/08/1993 και από μικρή ηλικία έδειξε τα πλούσια ποδοσφαιρικά του προσόντα. Αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ, ενώ μπορεί να παίξει και ως ακραίος επιθετικός.

Επί σειρά ετών αγωνίστηκε στη Santa Cruz, αρχικά στην Ακαδημία της ομάδας και στην πρώτη ομάδα στη συνέχεια, παίζοντας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Βραζιλίας. Κατόπιν, το 2015-16 αγωνίστηκε στην Jacuipense, επίσης ομάδα της Βραζιλίας.

Την περίοδο 2016-17 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αχαρναϊκού, καταγράφοντας 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ σημείωσε και τρία τέρματα.

Επέστρεψε στη Βραζιλία και αγωνίστηκε στο Campeonato Paulista, μέχρι πρότινος, πριν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Τζέφερσον ήρθε στην Ελλάδα υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

O Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Τζέφερσον στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα».

Και άλλοι τρεις

Η ομάδα του Ολυμπιακού προχώρησε στην απόκτηση άλλων τριών ποδοσφαιριστών, φιλόδοξων και ικανών. Οι Δημήτρης Βοσνακίδης, Αλέξανδρος Μπακουλάτι και Μανώλης Πάσχος είναι ερυθρόλευκοι με επίσημες ανακοινώσεις:

Δημήτρης Βοσνακίδης: Στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου ανήκει, πλέον, ο Δημήτρης Βοσνακίδης. Γεννήθηκε στις 14/02/1994 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στα 25 του χρόνια έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, ενώ σε ηλικία 17 ετών φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού στη Β’ Εθνική. Την επόμενη περίοδο (2012-13), πήρε μεταγραφή για την Μπάρι, η οποία τότε αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Serie B’. Μετά από δύο χρονιές στο ιταλικό πρωτάθλημα, επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο στο πρωτάθλημα της Football League. Την χρονιά 2016-17 έπαιξε με τον Ηρακλή στη Σούπερ Λιγκ, ενώ την περίοδο 2017-18 φόρεσε την φανέλα της Σπάρτης (Football League). Πέρυσι έπαιξε στο κυπριακό πρωτάθλημα (Β’ Εθνική) με την ΘΟΙ Λακαταμιάς, καταγράφοντας 25 συμμετοχές.

Αλέξανδρος Μπακουλάτι: Στην απόκτηση ενός ταλαντούχου, εξελίξιμου και πολλά υποσχόμενου ποδοσφαιριστή προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο Αλέξανδρος Μπακουλάτι φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» και αποτελεί και αυτός μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Γεννήθηκε στις 29/09/1999 και αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας του Απόλλωνα Σμύρνης. Έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομής της αθηναϊκής ομάδας τα τελευταία έξι χρόνια και πέρυσι ήταν ο αρχηγός του Απόλλωνα στην ομάδα Κ19, όπου μετείχε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά, είτε ως αριστερός μπακ, είτε ως αριστερός χαφ.

Μανώλης Πάσχος: Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού Μανώλη Πάσχου. Ένας ποδοσφαιριστής με υψηλή τεχνική κατάρτιση και με έφεση στο σκοράρισμα. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Α.Ε. Χλόης, στην Α΄ ΕΠΣΘ, σε ηλικία 14 ετών, όπου σε δύο χρονιές σημείωσε 13 γκολ. Στη συνέχεια μεταπήδησε στο Ρήγα Φεραίο, όπου σε δύο χρονιές πανηγύρισε δύο ανόδους, από την Α’ ΕΠΣΘ στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2014 μεταπήδησε στην Κ19 της Νίκης Βόλου, στη Β’ Εθνική, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Βορείου ομίλου με 13 γκολ σε μισή σεζόν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Νίκη Βόλου στη Σούπερ Λιγκ την επόμενη σεζόν, ενώ παράλληλα αγωνιζόταν με την ομάδα της Κ20, όπου και σημείωσε 4 γκολ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014, όπου και η ομάδα της Νίκης αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

Στη σεζόν 2015-16 έπαιξε με τον Ρήγα Φεραίο στη Γ’ εθνική, καταγράφοντας 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σημειώνοντας οκτώ γκολ. Τον Ιούλιο του 2016 μεταγράφηκε στον Διαγόρα Στεφανοβικείου, ο οποίος τερμάτισε στη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και ο ίδιος αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο νομό Μαγνησίας έχοντας πετύχει 25 γκολ. Συνολικά στις δύο χρονιές στο Διαγόρα Στεφανοβικείου πέτυχε 50 γκολ, 41 στο πρωτάθλημα και 9 στο κύπελλο.

Την περασμένη σεζόν αγωνίσθηκε στον Ρήγα Φεραίο, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΘ σημειώνοντας 30 γκολ στο πρωτάθλημα και 5 στο κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τους παίκτες στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Πρώτη στο βοηθητικό του ΕΑΚ

Στο βοηθητικό του ΕΑΚ θα πραγματοποιηθεί σήμερα η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον σύλλογο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η πενταμελής επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου, που έχει αναλάβει τις διαδικασίες για τη σύσταση της ΠΑΕ, ανακοινώνει, ότι η πρώτη συγκέντρωση και ο Αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 19.00 στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου».

Η πενταμελής επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστεί τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση του βοηθητικού του ΕΑΚ «για την πρώτη της ομάδας μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου