ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο Κατηγοριών η Νίκη Βόλου

πρωταθλήτρια-στο-πανελλήνιο-κατηγορ-432025

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β’ ολοκληρώθηκε χθες Δευτέρα στο Βόλο, με τη Νίκη Βόλου να κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή των Κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’ και Β’.

Η βολιώτικη ομάδα την πρώτη θέση στη γενική βαθμολογία με 1.150 βαθμούς, ενώ ακολούθησε ο Ωκεανός (2ος) με 1.099 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ (3ος) με 952,5 βαθμούς.

Στη βαθμολογία των αγοριών, πρώτη ήρθε η Νίκη Βόλου με 621 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση με 559 και τον ΚΟ Δράμας στην 3η με 487 βαθμούς. Στα κορίτσια, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκε ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, συγκεντρώνοντας 638 βαθμούς, με την πρώτη τριάδα να συμπληρώνει ο Ωκεανός (2η θέση) με 628 και τα Αστέρια Θεσσαλονίκης (3η θέση) με 570 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα στη 2η μερα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’ που έγινε στον Βόλο.

Γιώργος Ιωαννίδης 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο 800m EΛΕΥΘΕΡΟ

Θεοδοσόπουλος Ιωάννης 7η θέση 200m ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ

Χρήστος Στύλας 7η θέση 200m ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Νίκος Κουκουσέλης 9η θέση 800m EΛΕΥΘΕΡΟ

Απόστολος Κοντοβάς 10η θέση 200m ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Βαρβάρα Αντωνίου 11η θέση 200m ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ

Σοφία Γκέκα 13η θέση 200μ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Αναστάσιος Στύλας 21η θέση 800m EΛΕΥΘΕΡΟ

2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στα 4 x 100m ΕΛΕΥΘΕΡΟ (ΚΟΝΤΟΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)

9η θέση στα 4Χ100 ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΓΚΕΚΑ ΣΟΦΙΑ – ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ)

Με την ολοκλήρωση των αγώνων, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Αδαμόπουλος, δήλωσε: «Η Νίκη Βόλου κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα των κατηγοριών και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Τόσο εγώ, όσο και ο Αχιλλέας Βλιώρας δουλέψαμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα, αλλά μεγάλο ρόλο στην επιτυχία αυτή έπαιξε ο Μάρκος Μανταλούφας και ο Στάθης Μέμος. Είναι δύσκολο να κατακτήσεις την κορυφή, αλλά πιο δύσκολο να τη διατηρήσεις. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, καθώς τα έδωσαν όλα, κάνοντας εμάς και τους γονείς τους υπερήφανους, προσφέροντας στην οικογένεια της Νίκης Βόλου μοναδικές στιγμές».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου