ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σαν σήμερα το μπαράζ στη Λεωφόρο το 1983

σαν-σήμερα-το-μπαράζ-στη-λεωφόρο-το-1983-432035

Μία σημαντική μέρα για τη Νίκη Βόλου που… σήμερα είναι σε αναμονή εξελίξεων

Μια σημαντική αγωνιστική επέτειος είναι σήμερα για τη Νίκη Βόλου και τον κόσμο της… Στις 23 Ιουλίου του 1983 ο Βόλος μετακόμισε στην Αθήνα για το μπαράζ παραμονής στην Β΄ Εθνική με τον Αιολικό. Στο γήπεδο του ΠΑΟ στη Λεωφόρο μπροστά σε πάνω από 20.000 θεατές και υπό αφόρητο καύσωνα (36 βαθμοί Κελσίου) η ομάδα της Νίκης ήταν νικήτρια στα πέναλτι. Η κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά και η παράταση βρίσκει τη Νίκη με τον Αιολικό στο ισόπαλο 2-2 (33’ Ι. Ζαγκαβιέρος, 44’ Ι. Γίδαρος , 4’ πέν.Μανούσος, 71’ πέν. Μέγας).

Στο 29΄ο διαιτητής Κουναλάκης είχε αποβάλει τον Β. Κροτσίδα του Αιολικού του οποίου ο γκολκίπερ Ζαφείρης Κάκκαρης τον κράτησε ζωντανό στο τέλος, ενώ στη διαδικασία των πέναλτι έγινε ήρωας ο Γιάννης Χατζής τερματοφύλακας της Νίκης που επικράτησε με 3-2 (5-4) και παρέμεινε στην κατηγορία…

Η σειρά εκτέλεσης των πέναλτι: Γίδαρος 1-0, Καλαμιδιώτης άουτ, Κατσικάς άουτ, Κατσιάνος 1-1, Ράμμος 2-1, Καραμιχαηλίδης 2-2, Δουζένης απέκρουσε ο Κάκκαρης, Πίττος δοκάρι, Κατιανός 3-2 και Αραμπατζής απέκρουσε ο Χατζής.

Η σύνθεση της Νίκης που είχε προπονητή τον Τάκη Κασαπλέρη: Χατζής, Ράμμος, Παναγιωτόπουλος, Τσόγκας, Γίδαρος, Φλάμος (89’ Αστεριάδης), Ζαγκαβιέρος (69’ Τελέγκας), Στέκας, Κατσικάς, Δουζένης, Κατιανός.

Στο σήμερα η Νίκη Βόλου περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο διοικητικά και αγωνιστικά και τις τελευταίες μέρες προκύπτει νέο ενδιαφέρον «επενδυτών» που δημιουργεί νέα δεδομένα αν και το ζητούμενο είναι σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά.

Ετσι ενώ στη Νέα Ιωνία κάποιοι κάνουν σχέδια επί χάρτου η Ερασιτεχνική Νίκη προγραμματίζει γενική συνέλευση που θα οριστεί πολύ σύντομα για να αξιολογηθούν προτάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα ή την ΠΑΕ!

Πάντως στο σήμερα όλα στη Νίκη είναι …θεωρητικά και όλοι περιμένουν επίσημες προτάσεις και ανακοινώσεις…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου