ΤΟΠΙΚΟ

«Κινήσεις» για να πρωταγωνιστεί η Αγχίαλος

κινήσεις-για-να-πρωταγωνιστεί-η-αγχ-433164

Κινήσεις για να πρωταγωνιστεί κάνει φέτος η ομάδα της Αγχιάλου, που με προπονητή για δεύτερη χρονιά τον νεαρό τεχνικό Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο …και ενίσχυση …δείχνει πως στόχος θα είναι η άνοδος και η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Α.Σ. Αγχίαλος είναι για τρεις χρονιές στη Β΄ Κατηγορία σε 5η ,6η και 3η θέση ενώ πιο πριν για τρεις περιόδους (13-14, 14-15 και 2015-2016) έκανε την παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Α.Σ. Αγχίαλος που θέλει να πρωταγωνιστήσει στη νέα Β’ ΕΠΣΘ το δείχνει με τις μεταγραφικές του κινήσεις. Η μεγαλύτερή του επιτυχία είναι η απόκτηση του πολύπειρου επιθετικού που βαδίζει στα 41 Σπύρου Νούσια, που πέρσι ενίσχυσε τον Πύρασο και πέτυχε εννέα γκολ σε 22 εμφανίσεις στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΘ. Εχει αγωνιστεί ακόμη σε Τοξότη, Ολυμπιακό Β., Νίκη, Θησέα, Θερμαϊκό, Ορέστη, Ρήγα Φεραίο, Αχιλλέα Φαρσάλων, ΑΕ Διμηνίου, Αστέρα Ριζομύλου, Ηρακλή Βόλου και Άρη Μελισσατίκων και είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει την ομάδα του Θ. Ανδρουτσόπουλου.

Ο Νούσιας πάντως δεν είναι η μόνη μεταγραφή για την ομάδα της Αγχιάλου στην οποία συνεχίζει και ο επίσης πολύπειρος Αποστόλης Κουλάκογλου …καθώς αποκτήθηκαν ακόμη ο 25χρονος δεξιός μπακ Αλέξανδρος Σιαμουρδάνης που πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΕ 2002, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Θωμάς Σίμος από τον Παγασητικό, ο 23χρονος Χρήστος Στεργίου από τον Πανιώνιο, ο Απόστολος Θάνος ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι τώρα στην ομάδα του Σαρακηνού, ο Θανάσης Τσάκαλος από τον Πύρασο, αλλά και ο 28χρονος τερματοφύλακας Αντώνης Καγιάννης που πέρυσι ήταν στον Πανιώνιο.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας της Αγχιάλου θα πραγματοποιηθεί στις 3 Αυγούστου, ενώ στις 5/8 θα ξεκινήσει η προετοιμασία και η ομάδα ανακοίνωσε και φιλικά προετοιμασίας της ενόψει νέας αγωνιστικής περιόδου που είναι:

17/8 Μαγνησιακός-Αγχίαλος

24/8 Αγία Αννα-Αγχίαλος

31/8 Αθλ. Κολέγιο Νίκης -Αγχίαλος

7/9 Αγχίαλος – Δήμητρα

11/9 Αγχίαλος-Σαρακηνός

14/9 Ενωση Λεχωνίων –Αγχίαλος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου