Ζητούμενο για τη Νίκη Βόλου …να «ξεκαθαρίσει» το τοπίο!

Τελευταία ενημέρωση: 2019-07-22, 12:48:19
Ζητούμενο για τη Νίκη Βόλου …να «ξεκαθαρίσει» το τοπίο!

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο διοικητικά και αγωνιστικά είναι το ζητούμενο για τη Νίκη Βόλου καθώς τη στιγμή που κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά, κάποιοι έκαναν προγραμματισμό και μιλούσαν με παίκτες για τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ τις τελευταίες μέρες προκύπτει νέο ενδιαφέρον «επενδυτών» που δημιουργεί νέα δεδομένα!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Περιμένοντας τις πρώτες μέρες του Αύγουστου όταν η Νίκη θα μπορέσει να πανηγυρίσει και να προγραμματίσει ως επαγγελματική ομάδα… μόνο από την ώρα που θα κληθεί να πληρώσει παράβολο για να συμμετέχει στο Κύπελλο Ελλάδος ή όταν θα κληθεί να συστήσει ΠΑΕ… παίζοντας τη νέα χρονιά στη Football League (περιμένοντας να αδειάσει μια θέση επαγγελματικής κατηγορίας που όπως όλα δείχνουν θα αφήσει ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης) στη Νέα Ιωνία κάποιοι κάνουν σχέδια επί χάρτου και στην Ερασιτεχνική Νίκη προγραμματίζουν γενική συνέλευση που θα οριστεί πολύ σύντομα για να αξιολογηθούν προτάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα ή την ΠΑΕ!

Πάντως στο σήμερα όλα στη Νίκη είναι …θεωρητικά και όλοι περιμένουν επίσημες προτάσεις και ανακοινώσεις…

Οι άνθρωποι που εδώ και καιρό και μετά την τελευταία συνέλευση και που «έπαψε» το ενδιαφέρον Ιμεράι έχουν ως στόχο να ασχοληθούν διοικητικά τη νέα χρονιά (ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου με τον Βασίλη Βενέτη) και σκέφτονταν και λειτουργούσαν σαν να είναι ομάδα Football League …άκουσαν για μία νέα πρόταση ομογενών από την Αμερική που θέλει να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της θεωρητικά νέας ΠΑΕ.

Ετσι οι ενδιαφερόμενοι έγιναν περισσότεροι… και τη στιγμή που ο Ρήγας Στύλας Βολιώτης επιτυχημένος διαμεσολαβητής ξένων παικτών ο οποίος φερόταν πως θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, έχοντας αποδεχτεί την πρόταση από τους Β. Βενέτη - Α. Παπακωνσταντίνου είχε συμφωνήσει με τον Ισπανό προπονητή Ισαάκ Χοβέ και είχε επαφές με παίκτες μεταξύ των οποίων και οι Ισπανοί Ανιέτε και Τόνι Κάλβο, οι νέοι ενδιαφερόμενοι αδελφοί Αντωνάκα που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής φέρεται να έχουν τις δικές τους λύσεις για τη στελέχωση της ποδοσφαιρικής ομάδας… με εξασφαλισμένο μπάτζετ και με προπονητικό τιμ που θα αναλάβει εκτός της πρώτης ομάδας και την ακαδημία της Νίκης.

Ενώ ζητούμενο στην ποδοσφαιρική Νίκη είναι και η απάντηση στο ερώτημα για το τι θα ισχύει στο απευκταίο σενάριο η ομάδα να αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική!... από την ομάδα μέχρι στιγμής αποχωρήσεις που θεωρούνται δεδομένες… είναι αυτή του Θοδωρή Παπαδόπουλου, ο οποίος και θα συνεχίσει στη Ρόδο και στον Διαγόρα, του Δεμηρτζόγλου που πήγε στον Πιερικό, του Τσεμπερίδη που πήγε στην Τριγλία, του Ρόβα που θα συνεχίσει στην Καρδίτσα, ενώ σίγουρα δεν συνεχίζουν στην ομάδα οι Κερι Λόρι και Βουρδάκης.

Σκέψεις που δεν έχουν υλοποιηθεί επίσημα είναι να μείνουν παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ όπως οι Μάνος Αποστολίδης, Γιώργος Ιορδανίδης, Χρήστος Καρτσαμπάς, Νίκος Παπαδήμας, Νέτι Μέτσε, Γιάννης Ντινιωτάκης, Αποστόλης Τσιώλης, Ερβιστ Μετούσι και Λάζαρος Μαντζίρης.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
7
=