ΤΟΠΙΚΟ

Από την Αγία Αννα στον Ολυμπιακό Πειραιώς

από-την-αγία-αννα-στον-ολυμπιακό-πειρα-434125

Οι γιοι του Θανάση Κωστούλα… Κωνσταντίνος και Χαράλαμπος

Οι αδερφοί Κωστούλα, Κωνσταντίνος και Χαράλαμπος γιοι του παλαίμαχου παίκτη των ερυθρολεύκων, Θανάση, θα βρεθούν από τη σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας στην ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς… Στην ανακοίνωση της Αγίας Άννας τονίζεται: «Επιτυχιών συνέχεια για τη σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας, καθώς, όπως αναρτήθηκε και στο επίσημο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς, oι αθλητές της σχολής Κωστούλας Κωνσταντίνος και Κωστούλας Χαράλαμπος θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους πορεία στην Κ-15 και Κ-12 του Ολυμπιακού αντίστοιχα. Ο Κωνσταντίνος που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός βρέθηκε πρόσφατα στο Καρπενήσι στην τελική προεπιλογή της Εθνικής ομάδας Κ-15. Διακρίνεται για την πειθαρχία του, την προσωπικότητά του και τα σωματικά του προσόντα.

Ο Χαράλαμπος αγωνίζεται ως επιθετικός και διακρίνεται για την αυτοπεποίθηση, την γενναιότητα και τις ηγετικές του τάσεις. Ο συνδυασμός του ταλέντου, των αξιών και των αρχών που διδάχτηκαν στα τρία χρόνια παραμονής στη σχολή της Αγίας Άννας τους καθιστούν έτοιμους να κυνηγήσουν το ποδοσφαιρικό τους όνειρο στην ομάδα του Ολυμπιακού. Το Δ.Σ της σχολής, οι προπονητές και οι συμπαίκτες εύχονται στον Κωνσταντίνο και τον Χαράλαμπο υγεία και κάθε επιτυχία στο ποδοσφαιρικό τους ταξίδι».

Στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού Πειραιώς νωρίτερα χθες αναφέρθηκε: «Στην ακαδημία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα συνεχίσουν την πορεία τους, οι δύο γιοι του παλαίμαχου άσου της ομάδας μας, Θανάση Κωστούλα!

Ο Θανάσης Κωστούλας, τίμησε τη φανέλα του ΘΡΥΛΟΥ για επτά χρόνια (1999-2006) κατακτώντας 6 Πρωταθλήματα Ελλάδας και 1 Κύπελλο, ενώ φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού για μία διετία, ξεχωρίζοντας τόσο για την αγωνιστική του προσφορά όσο και για το ήθος του.

Ο Βολιώτης αμυντικός επιστρέφει πλέον στο σπίτι του, με τους δύο του γιους, τον Κωνσταντίνο και τον Χαράλαμπο, να συνεχίζουν την παράδοση του πατέρα τους.

Ο Κωνσταντίνος, γεννηθείς το 2005, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ15 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός, ενώ ο Χαράλαμπος είναι γεννημένος το 2007 και παίζει ως επιθετικός. Και τα δύο παιδιά, ξεκίνησαν την καριέρα τους από την Αγία Άννα Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου