Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Το πιο δυνατό τεστ με ΑΕΚ

το-πιο-δυνατό-τεστ-με-αεκ-434175

Για την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ σήμερα στις 8 μ.μ. στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το πιο δυνατό φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει της Super League 1 δίνει απόψε στις 8 μ.μ. η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, φιλοξενούμενη από την ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, ωστόσο θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από τη συνδρομητική τηλεόραση της NOVA και το Novasports 1.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο θα τεθεί αντιμέτωπη της ευρωπαίας ΑΕΚ, δίνοντας επί της ουσίας το δεύτερο φιλικό παιχνίδι μετά από εκείνο της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Θησέα Αγριάς στο γήπεδο της Νεάπολης.

Η κυανέρυθρη ΠΑΕ μετά το σημερινό φιλικό θα συνεχίσει την προετοιμασία, ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 1, μεταβαίνοντας στο Καρπενήσι. Αναμφίβολα από το σημερινό τεστ ο προπονητής Χουάν Φεράντο μπορεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, κυρίως για τις θέσεις που η ομάδα χρίζει ενίσχυσης, αλλά και να δει τους ποδοσφαιριστές του σε κανονικές συνθήκες αγώνα και πως μπορούν να ανταποκριθούν.

Ο Χουάν Φεράντο θα έχει σήμερα στην αποστολή και τον Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, περιμένοντας πολλά από τον Καμερουνέζο αμυντικό με το βαρύ βιογραφικό, πριν ληφθεί η οριστική απόφαση για την ολοκλήρωση ή όχι της μεταγραφής.

Ανηφορίζει για Καρπενήσι

Αμέσως μετά το φιλικό η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό το Καρπενήσι, όπου μέχρι τις 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ εκτός από το δυνατό φιλικό στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο Καρπενήσι τη Λάρισα στις 23/7, τη Λαμία στις 26/7 και τον Λεβαδειακό την 1/8 και η επιστροφή της ομάδας από την Ευρυτανία θα γίνει στις 2 Αυγούστου και μέχρι τότε στην αναμένονται ακόμη τρεις σημαντικές προσθήκες.

Τα διαρκείας

Ο Βόλος ΝΠΣ συνεχίζει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, της ιστορικής πρώτης του παρουσίας στη Super League 1. Οσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας που διατίθενται περιλαμβάνουν τους αγώνες πρωταθλήματος της Super League 1, τους αγώνες των play off ή play out, τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής: VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ, απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ, γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχός του να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας μέλους θα γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, (09.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00) Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου