ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φινάλε με επιτυχία στο 10ο καλοκαιρινό καμπ Kyokushinkai karate

φινάλε-με-επιτυχία-στο-10ο-καλοκαιρινό-κ-437802

Στις όμορφες παραλίες της Σκιάθου και στο νησί των Βορείων Σποράδων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 10ο καλοκαιρινό καμπ Kyokushinkai karate του Ιωάννη Στεφάνου και όπως τονίζεται σε ανακοίνωση:

«Το όμορφο νησί της Σκιάθου επέλεξε για τη διοργάνωση του 10ου Greek Summer Camp του Kyokushinkai karate της χώρας μας ο εκπρόσωπος του συστήματος Ιωάννης Στεφάνου και έδωσαν το «παρών» προπονητές και αθλητές, μέλη της Ελληνικής Οργάνωσης. Το εν λόγω Summer Camp διεξήχθη από την Τετάρτη 3 έως και την Κυριακή 7 Ιουλίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ.

Επίσημος προσκεκλημένος δάσκαλος που δίδαξε στο Summer Camp ήταν ο παγκοσμίου φήμης Ιάπωνας δάσκαλος Σιχάν Κατσουχίτο Γκοράι 7 Dan γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushinkai Karate και μέλος της τεχνικής και εξεταστικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Οργάνωσης.

Ο δημοφιλής δάσκαλος ήρθε στη χώρα μας για δεύτερη φορά και δήλωσε πολύ ευτυχής που είχε τη χαρά να επισκεφτεί ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας. Ηταν μια μοναδική εμπειρία για τους Ελληνες αθλητές, καθώς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ιάπωνα δάσκαλο και να μοιραστούν μαζί του τη μεγάλη εμπειρία και γνώση του στο δυναμικό στιλ του αγωνιστικού Kyokushinkai karate και παράλληλα των τεχνικών αυτοάμυνας και του παραδοσιακού καράτε.

Ο Σιχάν Κατσουχίτο Γκοράι διατελεί επί σειρά ετών ως προσωπικός συνεργάτης του μεγάλου δασκάλου και αρχηγού του Kyokushinkai Karate, Kancho Shokei Matsui 9 Dan και είναι αυτός που υπό την επίβλεψή του διοργανώνονται ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα καθώς και υπεύθυνος των κανόνων διαιτησίας.

Το τετραήμερο πρόγραμμα περιλάμβανε δύο προπονήσεις ημερησίως τόσο σε συνθήκες θάλασσας όσο και εδάφους, ενώ παράλληλα οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας απέκτησαν μια πολύ καλή εμπειρία που θα τους βοηθήσει στον στόχο της κατάκτησης μεταλλίων.

Ολοι οι συμμετέχοντες πήραν δωρεάν συλλεκτικό μπλουζάκι και καπέλο προσφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας καθώς και διπλώματα συμμετοχής του Kyokushinkai Karate υπογεγραμμένα από τον μεγάλο Ιάπωνα δάσκαλο και είχαν τη δυνατότητα αναμνηστικής φωτογραφίας μαζί του.

Κατά την παραμονή του στη Σκιάθο ο γ. γραμματέας της Παγκόσμιας Οργάνωσης ΙΚΟ Kyokushinkaikan Shihan Katsuhito Gorai συζήτησε μαζί με τον εκπρόσωπο της χώρας μας Ιωάννη Στεφάνου τη διοργάνωση ευρωπαϊκού ή διεθνούς πρωταθλήματος τα επόμενα δύο χρόνια στη χώρα μας.

Επίσης ο παγκόσμιος γραμματέας συνεχάρη τον κ. Στεφάνου για την επιτυχή διοργάνωση του 7ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος στον Βόλο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια του 4ήμερου Summer Camp ο διεθνής πρωταθλητής μας Μάριος Στεφάνου έλαβε μέρος στις εξετάσεις για τον βαθμό της μαύρης ζώνης 3 Dan, υπό τον καθημερινό έλεγχο του παγκόσμιου γραμματέα περνώντας με επιτυχία όλα τα στάδια των εξετάσεων.

Ο παγκόσμιος γραμματέας Katsuhito Gorai συνεχάρη στο τέλος των εξετάσεων τον Μάριο Στεφάνου τόσο για το τεχνικό του επίπεδο όσο και το αγωνιστικό και όπως δήλωσε ο ίδιος είναι ευτυχής και σίγουρος ότι ο Μάριος Στεφάνου με τις γνώσεις του και την αγωνιστική του εμπειρία θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του Kyokushin στην Ελλάδα.

Το 10ο Summer Camp τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπαιδευτές Μιχάλης Σηφάκης από τον Σύλλογο του Ηρακλείου Κρήτης με αθλητές τους, ο εκπαιδευτής Καραγεώργος Χρήστος από την Καλαμπάκα, ο εκπρόσωπος της Τουρκίας του Kyokushinkai Karate Sensei Omer Duran, οι προπονητές Κυριακή & Μάριος Στεφάνου, ο εκπαιδευτής Νίκος Δεληγιάννης και αθλητές του συλλόγου μας.

Τόσο ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate στη χώρα μας Ιωάννης Στεφάνου, όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας ευχαριστούν θερμά για την υποστήριξή τους την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη για την παροχή αναμνηστικών (μπλουζάκια & καπέλα) για τους αθλητές του Summer Camp, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλη Μπασδάνη, τον πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Αλέξανδρο Ευσταθίου, καθώς και το ξενοδοχείο Πανόραμα στις Κουκουναριές».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου