ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενίσχυση για τον Γ.Σ. Βόλου

ενίσχυση-για-τον-γ-σ-βόλου-432603

Μετά το πράσινο φως που άναψε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ, οι «μαυραετοί» δεν έχασαν καιρό και ανακοίνωσαν χθες και την πρώτη μεταγραφή τους. Συγκεκριμένα παίκτης της ομάδας θεωρείται ο Βολιώτης Άγγελος Καλιντζέος.

Ο 29χρονος καλαθοσφαιριστής που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Αθήνα, συμφώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας να συνεχίσει στον ΓΣ Βόλου. Αγωνίζεται στην θέση του σμολ φόργουορντ και αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη μεταγραφή των νεοφώτιστων.

Από κει και πέρα ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία για τον εκ νέου δανεισμό του Κώστα Αγκρή. Ο Βολιώτης πλέι μέικερ θα δοθεί στους νεοφώτιστους στην Γ’ Εθνική μπάσκετ με υποσχετική για ακόμα ένα χρόνο.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι προσπάθειες ενίσχυσης της ομάδας και με άλλους ικανούς καλαθοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν στο πρωτάθλημα της τελευταίας τη τάξει εθνικής κατηγορίες, στην οποία ο ΓΣ Βόλου επανέρχεται μετά από αρκετά χρόνια. Η περίπτωση του Μαυροφώτη ωστόσο δεν φαίνεται να προχωρά καθώς η Ανάληψη έχει αρκετές απαιτήσεις σε ανταλλάγματα που δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν οι διοικούντες τον Γυμναστικό.

Υπάρχουν όμως κι άλλες περιπτώσεις που εξετάζουν οι «μαυραετοί» και μέσα στην εβδομάδα ίσως υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις για τα μεταγραφικά θέματα του ΓΣ Βόλου και δεν αποκλείεται να γίνουν νέες ανακοινώσεις.

Δικαιωμένοι

Δικαιωμένοι νιώθουν στο Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου για την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική. Η περιπέτεια που είχαν με την ΕΟΚ έχει ήδη ξεχαστεί και πλέον όλοι συγκεντρώνονται στον προγραμματισμό. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας Ανδρέα Κουρουπάκη, στόχος του ΓΣ Βόλου είναι η παραμονή στην κατηγορία.

«Θα είμαστε για πρώτη χρονιά στην Γ’ Εθνική και αναμφίβολα η αποστολή μας θα είναι δύσκολη. Πόσο μάλλον που η επιστροφή μας στις εθνικές κατηγορίες συμπίπτει με δύσκολες οικονομικά συγκυρίες για ολόκληρη τη χώρα. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να ενισχύσουμε την ομάδα. Στόχος μας είναι η παραμονή. Θα παλέψουμε κόντρα σε πιο έμπειρες αναλογικά ομάδες, αλλά αισιοδοξούμε ότι θα τα πάμε καλά και θα τα καταφέρουμε».

Να θυμίσουμε ότι στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου θα συνεχίσουν οι Γιώργος Κοσμάτος και Γιώργος Ντάκης, που οδήγησαν την ομάδα στην άνοδο την περασμένη σεζόν.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου