Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Φιλικό ξεμούδιασμα με επτά γκολ για την ΠΑΕ Βόλος επί του Θησέα

φιλικό-ξεμούδιασμα-με-επτά-γκολ-για-τη-440114

Στη βάση του επέστρεψε ο ΝΠΣ Βόλος μετά την παραμονή του στην Πορταριά και το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, αντιμετωπίζοντας τον Θησέας Αγριάς σε φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη χθες στη Νεάπολη.

Ρεπορτάζ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΖΙΟΥΒΑΚΑΣ

Οι κυανέρυθροι επικράτησαν άνετα με 7-0 του Θησέα, με τις δύο ομάδες φυσικά να έχουν τεράστια διαφορά δυναμικότητας, σε όλα τα επίπεδα, ενώ ελαφρυντικό για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη, που θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική αποτελεί πως ακόμη δεν έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της.

Ο αγώνας

Για την ομάδα του Χουάν Φεράντο, ο Τσοκάνης στο 15ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, ενώ ο τερματοφύλακας του Θησέα Κεφαλάς στο 18’ έκανε σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Σαρμιέντο, όμως στο 22’ δεν κατάφερε να αποκρούσει την κεφαλιά του Μάντζη όπου μετά από σέντρα του Μυστακίδη έγινε το 2-0. Στο 27’ ο Μάντζης με δεύτερο προσωπικό του τέρμα σημείωσε το 3-0 κι ένα λεπτό αργότερα στο 28’ ο Μυστακίδης με κοντινή κεφάλια πέτυχε το 4-0. Ο Κεφαλάς με νέα σπουδαία επέμβαση είπε «όχι» σε δυνατό σουτ του Ζοάο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα ο Μαξ, που πέρασε ως αλλαγή, έκανε το 5-0 με κοντινό σουτ και στο 58’ με δίκη του ασίστ στον Γέντρισεκ έγινε το 6-0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γέντρισεκ πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 7-0.

ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ: Γκαραβέλης (30’ Καραγκιόζης), (60’ Κραβαρίτης), Δημόπουλος, Διαμάντης, Λύρατζης, Τσαούσης, Τσοκάνης, Κορέλας, Σαρμιέντο, Ζοάο, Μυστακίδης, Μάντζης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κορνέζος Μήτογλου, Ντεντάκης, Φερράρι, Μαξ, Διμηνάς, Συμελίδης, Ηλιόπουλος, Μπάλας (70’ Κανελλάκης), Γέντρισεκ

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Νιαώτης, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Ερ. Βαν Ντε Γουΐχε, Σταμάτης, Οικονόμου, Φραγκογιάννης, Σιώμος, Κοτζαθανάσης, Ζάχος.

Αγωνίστηκαν και οι: Ιλιεφ, Σαββάκης, Ζαχαράκης, Ντ. Βαν Ντε Γουΐχε, Ροσοβίτης, Μαλλιαρός, Μπλόχα, Καλυβάς, Κυρίτσης, Ζατσάι, Γκαμπάσης, Γκόρια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου