ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μυαλό στην προετοιμασία

το-μυαλό-στην-προετοιμασία-433004

Με το μυαλό στην προετοιμασία από σήμερα η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ανεβαίνει στο Πήλιο για το βασικό στάδιο που θα γίνεται εναλλάξ σε Πορταριά και Χάνια…

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός προσπαθεί να παραμείνει ανεπηρέαστος παρά το γεγονός ότι στις τάξεις των φιλάθλων παραμένει η αγωνία και ανησυχία όσον αφορά στις εξελίξεις πάνω στο θέμα των στημένων παιχνιδιών και παρά το γεγονός ότι από την ΠΑΕ υπήρξε ανακοίνωση για τον κόσμο πως δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί, εν τούτοις η πλειοψηφία του κόσμου αναμένει τις εξελίξεις…

Όσον αφορά πάντως την προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, που ξεκίνησε την Δευτέρα κι ενώ οι παίκτες της ομάδας να περνούν χθες χωρίς πρόβλημα από εργομετρικές εξετάσεις, αναμένεται πλέον η επίσημη απόκτηση Ματίας Κάσχιο και ο ερχομός του Πάπα Χαλιφά Σανκαρέ που παρέμεινε κλινήρης στη Σενεγάλη, ενώ τις προσεχείς μέρες αναμένεται στην Ελλάδα και ο Χέρμαν Πατσέκο, ο οποίος θα αποκτηθεί ως ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο 20χρονος επιθετικός (μέχρι πρότινος έπαιζε ως δανεικός στην Χιμνάσια Λα Πλάτα και στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Αργεντινής).

Επίσης ο 26χρονος Γάλλος μέσος γεννημένος στη Μαλαισία Στίβεν Κοέν φέρεται ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού Βόλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ.
Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού μετέχουν από τη Δευτέρα οι Ελντίν Γιακούποβιτς, Λεάντρο Άλβαρες, Χαβιέ Ουμπίντες, Βιθέντε Μόνχε, Χουάν Μαρτίν, Μανουέλ Ρόκα, Νοέ Ακόστα , Μάριο Μπρέσκα, Πέτερ Ντολεζάι, Ζόλταν Σέλεσι, Χαβιέ Τομάς, Ηλίας Σολάκης, Γιάννης Ζαραδούκας, Στάθης Ρόκας, Παύλος Μητρόπουλος, Αλέξανδρος Ζέρης, Αποστόλης Αναστασίου, ο Στέλιος Ανδρίκος, οι νεαροί Γ. Ναουμίδης, Χρ. Χολέβας, Γ. Αβδελάς, Ν. Κοτζαθανάσης, Στ. Νάκας και ο νεοαποκτηθείς Στεφάν Νταρμπιόν, ενώ από την Τετάρτη και ο Ματίας Κάσχιο.
Ο Χάβι Γράθια και ο βοηθός του Χουάν Σόλα, περιμένουν τον Σανκαρέ, αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση, ενώ η ΠΑΕ θα δώσει δανεικούς τούς Σκάρο, Τσεκούρα, Μαρούλη και Γκότοβο.
 Όσον αφορά τώρα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, πιθανόν να υπάρξει αλλαγή στον γυμναστή της ομάδας ενώ ο προπονητής Χάβι Γκραθία με παλιούς και νέους παίκτες θα συνεχίσουν με έδρα την Πορταριά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 9 Ιουλίου.
Στο διάστημα αυτό ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει δύο φιλικά, ένα στην Πορταριά ή τα Χάνια και ένα στις  6 του Ιουλίου με τη βουλγαρική Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, που θα είναι η δυνατή αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου στην πρόβα τζενεράλε πριν από το πρώτο ματς για το Γιουρόπα Λιγκ. Όπως ανακοινώθηκε η αναμέτρηση με τη βουλγαρική Λοκομοτίβ Πλόβντιβ θα διεξαχθεί στις 6 Ιουλίου στο ΕΑΚ Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου