ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε Αλέξανδρο Σιώμο ο Θησέας

πήρε-αλέξανδρο-σιώμο-ο-θησέας-442496

Στην πρώτη και σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Θησέας Αγριάς που ετοιμάζεται για την δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής… και μετά τις ανανεώσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές χθες ανακοίνωσε την απόκτηση του επιθετικού Αλέξανδρου Σιώμου που την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στον Σαρακηνό πετυχαίνοντας και 18 γκολ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η ανακοίνωση: «Ο Γ.Σ. Θησέας Αγριάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αγριώτη ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Σιώμο, ο οποίος παίζει στη θέση του σέντερ φορ. Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στην οικογένεια του Θησέα και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Σαρακηνού που ειχε κάνει γνωστή την αποχώρηση του πρώτου σκόρερ της ομάδας αναφέροντας: «Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αλλά και του πρωταθλήματος δε θα είναι του χρόνου μαζί μας, αφού μετά από μία άκρως παραγωγική χρονιά που ήταν από τις καλύτερες που έχει κάνει στην έως τώρα πορεία του στο ποδόσφαιρο, επέλεξε να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία. Του ευχόμαστε τα καλύτερα, πάντα επιτυχίες και πολλά γκολ! Να είναι γερός, δυνατός και δε λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν».

Ο 23χρονος φορ Αλέξανδρος Σιώμος είναι από την Αγριά (είναι γιος του παλιού ποδοσφαιριστή και μετέπειτα αξιόλογου προπονητή Λάκη Σιώμου που τώρα ασχολείται και διοικητικά στην ομάδα της Αγριάς) ξαναέπαιξε στην ομάδα και μάλιστα έπαιξε και σκόραρε και σε τελικό κυπέλλου με τον Θησέα, έχει και εμπειρίες Γ΄ Εθνικής αγωνιζόμενος στον Ρήγα Φεραίο και στον Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης όταν ήταν φοιτητής, ενώ πριν τον Σαρακηνό, που πέρσι σε 22 ματς πέτυχε 18 γκολ, ήταν στον Πύρασο που πέτυχε 20 γκολ, ενώ ήταν μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣΘ και πέρασε ακόμη από την Αγία Παρασκευή την Κ20 της Νίκης και στην Θεσσαλονίκη έπαιξε και στον Αχιλλέα Τριανδρίας (Α1 ΕΠΣΜ).

Ο Αλέξανδρος Σιώμος δεν θα είναι η μόνη μεταγραφή για τον Θησέα που είναι κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που έχει συγγενική σχέση στην ομάδα ενώ οι μέχρι τώρα κινήσεις «κινήσεις» ήταν η παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας που κέρδισε πέρσι την παραμονή και φυσικά η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της περσινής επιτυχίας Λάκη Μπακάλη.

Αρχικά ανανέωσαν οι ποδοσφαιριστές Κώστας Οικονόμου (που πέρσι έπαιξε 21 ματς και είχε και δύο γκολ) και Νίκος Κοτζαθανάσης (23 συμμετοχές και τρία γκολ), αλλά και ο τερματοφύλακας Απόστολος Κεφαλάς. Σειρά στις ανανεώσεις του Θησέα πήραν οι Δημήτρης Ζάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Δημήτρης Δίντσης, ο Απόστολος Χατζησταμάτης, ο Μάρκος Διαμαντόπουλος, ο Σταύρος Νιαώτης, ο Δημήτρης Γαρυφάλλου, ο Σπύρος Παναγιώτου, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Ηλίας Βλάχος, ο πρώτος σε συμμετοχές πέρσι Ερρίκος Βαν ντε Γουΐχε, ενώ σημαντική είναι και η ανανέωση της συνεργασίας για την καινούρια αγωνιστική χρονιά με τον ακραίο αμυντικό ποδοσφαιριστή Αρκάδιο Δημητριάδη τη στιγμή που ελεύθεροι έμειναν ο γκολκίπερ Αργύρης Κουτσιρίμπας και ο Μάριος Φουρκιώτης.

Το επίσημο νέο ξεκίνημα του Θησέα που ήδη κάνει μεθοδικά τον προγραμματισμό του για τη νέα χρονιά είναι για τις 29 Ιουλίου και πριν από αυτό …την ερχόμενη Κυριακή 14/7 ο Θησέας θα έχει μια φιλική αγωνιστική υποχρέωση καθώς θα παίξει -έχοντας στη σύνθεση του και παίκτες που θα «δει»- φιλικό στην Πορταριά με τον Βόλος ΝΠΣ.

Πάντως ως τη Δευτέρα 29/7 που θα γίνει η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας το ρόστερ θα είναι κατά 90% έτοιμο, ενώ εκτός από φιλικό ματς την Κυριακή με τον ΝΠΣ Βόλος στην Πορταριά, από 11/8 θα ακολουθήσουν άλλα έξι φιλικά παιχνίδια. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

14 / 7 ΝΠΣ Βόλος-Θησέας

11 / 8 Θησέας-Πιερικός

18 / 8 Θησέας-Διαγόρας Στεφανοβικείου

25 / 8 Θησέας-Ατρόμητος Παλαμά

28 / 8 Διγενής Νεοχωρίου-Θησέας

4 / 9 Δήμητρα Ευξεινούπολης-Θησέας

7 / 9 Ηρακλής Λάρισας-Θησέας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου