Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Αισιόδοξα τα μηνύματα

αισιόδοξα-τα-μηνύματα-442594

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται και με πολύ αισιόδοξα μηνύματα για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας συνεχίζεται για 19η μέρα η προετοιμασία του Βόλος ΝΠΣ που είναι στην Πορταριά του Πηλίου, με τον Χουάν Φεράντο να δουλεύει τόσο στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης όσο και στην τακτική.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το ευχάριστο για τους «κυανέρυθρους» του Βόλου είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού και των συνεργατών του.

Ο Βόλος ΝΠΣ προετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή στη Super League 1, στην Πορταριά, όπου από την μέρα που πήγε προστεθήκαν και άλλοι δύο παίκτες και με 26 πλέον παίκτες ο Χουάν Φεράντο δείχνει ικανοποιημένος, αν και στην ομάδα θα γίνουν ακόμη τρεις σημαντικές προσθήκες.

Στο μεταξύ ενώ ο Βόλος ΝΠΣ θα δώσει το πρώτο του φιλικό την ερχόμενη Κυριακή στις 6.30 μ.μ. με αντίπαλο τον Θησέα στην Πορταριά και το Σάββατο 20 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ , άλλαξε μερικώς το πρόγραμμα των φιλικών στο Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας από 21/7.

Έτσι την Λάρισα και όχι τον Πανιώνιο όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, θα αντιμετωπίσει ο Βόλος ΝΠΣ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας κατά την παραμονή του στο Καρπενήσι.

Εκτός από το φιλικό με τη Λάρισα στις 23/7, ο Βόλος θα αντιμετωπίσει στο Καρπενήσι τη Λαμία στις 26/7 και τον Λεβαδειακό την 1/8, και η επιστροφή της ομάδας από την Ευρυτανία θα γίνει στις 2 Αυγούστου.

Όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας που διατίθενται περιλαμβάνουν τους αγώνες πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, τους αγώνες των play off ή play out, τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ

Απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ.

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο ανανεωμένο VIP CLUB του Σταδίου.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχός του να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας μέλους θα γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 09.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου