ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιορτή λήξης στο Olimpico Sport Club

γιορτή-λήξης-στο-olimpico-sport-club-443952

Για τη σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Αννας

Πλημμύρισαν με παιδικά χαμόγελα οι εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club στη γιορτή για τη λήξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2018-2019.

Στους μικρούς αθλητές δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους στα εκπαιδευτικά προγράμματα της σχολής και στη συνέχεια οι προπονητές βράβευσαν με μετάλλια τους αθλητές με τη καλύτερη παρουσία ανά ηλικιακό γκρουπ.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Μπουκώρος Χρήστος ο οποίος αφού απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στους αθλητές και τους γονείς τους στη συνέχεια βράβευσε τις πρωταθλήτριες ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ακαδημιών.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο υπεύθυνος της σχολής κ. Σίμος Ιωάννης ο οποίος ευχαρίστησε τους γονείς και τους αθλητές για την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση τους στη σχολή. Ο κ. Σίμος αφού ευχαρίστησε και τους προπονητές της σχολής -τον “καθρέφτη” της σχολής όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- για τη προσφορά, το ήθος και τον επαγγελματισμό τους έκανε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς.

  • Η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας συμμετείχε με 8 αγωνιστικά τμήματα στο πρωτάθλημα ακαδημιών της ΕΠΣΘ.
  • Η σχολή συμμετείχε με το τμήμα Κ-12 για πρώτη φορά στο διεθνές τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου “Mozzart Cup” στο Νόβι Σαντ της Σερβίας.
  • Για τρίτη χρονιά φέτος η σχολή διοργάνωσε πασχαλινό φιλανθρωπικό τουρνουά τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στον αθλητή της σχολής μας Ταμπάκη Απόστολο με τη συμμετοχή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, της Toumba F.C, της Sporting C.P Χαλανδρίου, της Δήμητρας Τρικάλων, των Ατρόμητων Λάρισας και ομάδων από την ΕΠΣΘ.
  • Σημαντική διάκριση για την σχολή αποτελεί η κλήση των αθλητών Κολώνια Κωνσταντίνου και Κωστούλα Κωνσταντίνου-Μπέκου Κωνσταντίνου στις τελικές επιλογές Προεθνικών Ομάδων Κ-16 και Κ-14 αντίστοιχα.
  • Ιστορική στιγμή αποτελεί η μεταγραφή του αθλητή Μπέκου Κωνσταντίνου στην ΠΑΕ Ατρόμητος καθώς ο Κωνσταντίνος γίνεται ο πρώτος αθλητής της σχολής που παίρνει μεταγραφή σε ΠΑΕ Super League.

Το ραντεβού ανανεώνεται για τις 2 Σεπτεμβρίου συνεχίζοντας το ταξίδι στο μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου! Καλό καλοκαίρι!!!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου