Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με Λάρισα φιλικό στο Καρπενήσι ο Βόλος ΝΠΣ

με-λάρισα-φιλικό-στο-καρπενήσι-ο-βόλος-444099

Αλλαξε μερικώς το πρόγραμμα, με τη βολιώτικη ομάδα να ξεκινά τα τεστ την Κυριακή στην Πορταριά και στις 20/7 να παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Δεκαοκτώ μέρες προετοιμασίας συμπληρώνει σήμερα ο Βόλος ΝΠΣ και σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς ειδικά μετά την Κυριακή που βρίσκεται στην Πορταριά του Πηλίου, με τον προπονητή Χουάν Φεράντο να δουλεύει τόσο στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης όσο και στην τακτική.

Το ευχάριστο για τους «κυανέρυθρους» του Βόλου είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού και των συνεργατών του.

Στο μεταξύ ενώ ο Βόλος ΝΠΣ θα δώσει το πρώτο του φιλικό την ερχόμενη Κυριακή στις 6.30 μ.μ. με αντίπαλο τον Θησέα στην Πορταριά και το Σάββατο 20 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ , άλλαξε μερικώς το πρόγραμμα των φιλικών στο Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας από 21/7.

Έτσι την Λάρισα και όχι τον Πανιώνιο όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, θα αντιμετωπίσει ο Βόλος ΝΠΣ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας κατά την παραμονή του στο Καρπενήσι.

Εκτός από το φιλικό με τη Λάρισα στις 23/7, ο Βόλος θα αντιμετωπίσει στο Καρπενήσι τη Λαμία στις 26/7 και τον Λεβαδειακό την 1/8, και η επιστροφή της ομάδας από την Ευρυτανία θα γίνει στις 2 Αυγούστου.

Ο Βόλος ΝΠΣ τώρα προετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή στη Super League 1, στην Πορταριά, όπου από την μέρα που πήγε προστεθήκαν και άλλοι δύο παίκτες και με 26 πλέον παίκτες ο Χουάν Φεράντο δείχνει ικανοποιημένος, αν και στην ομάδα θα γίνουν ακόμη τρεις σημαντικές προσθήκες.

Οι 17 έως τώρα μεταγραφές του Βόλος ΝΠΣ είναι οι 4 Αργεντινοί Ζοάο, Φεράρι, Μαξ, Σαρμιέντο, ο Σλοβάκος Γέντρισεκ και ο γκολκίπερ Γκαραβέλης από την Ξάνθη, ο Τσοκάνης από τον Παναιτωλικό, οι Μυστακίδης, Τσαούσης, Διαμάντης, Λύρατζης, Μπαλογιάννης από τον ΠΑΟΚ, ο Κορνέζος από την ΑΕΚ, ο Συμελίδης από τα Τρίκαλα, ο τερματοφύλακας Καραγκιόζης από τον Αιγινιακό και οι δυο τελευταίοι που έγιναν μέλη της ομάδας στην Πορταριά ο Μαροκινός μέσος Γέχια Ατιγιαλάχ και ο αμυντικός από τον Αγροτικό Αστέρα Γεράσιμος Μήτογλου.

Εκτός των 17 νεοαποκτηθέντων στην Πορταριά βρίσκονται και οι Ηλιόπουλος, Ντεντάκης, Μάντζης, Δημόπουλος, Κορέλας, Διμηνάς, Κανελλάκης, Μπάλας και Κραβαρίτης.

Ο Βόλος ΝΠΣ, που «τελειώνει» και με άλλα θέματα οργανωτικά και ενώ συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να είναι ευχαριστημένη από το ενδιαφέρον των φιλάθλων να αποκτήσουν τις κάρτες διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κλείστηκε και η συμφωνία με τη Nova, που θα μεταδίδει τους αγώνες της ιστορικής πρώτης του παρουσίας στη Σούπερ Λίγκα 1 και συνεχίζονται και τα έργα στο Πανθεσσαλικό με την ελπίδα να παίξει η ομάδα και φιλικό εκεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας που διατίθενται περιλαμβάνουν τους αγώνες πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, τους αγώνες των play off ή play out, τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ

Απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ.

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο ανανεωμένο VIP CLUB του Σταδίου.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχός του να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας μέλους θα γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 09.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου