ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προετοιμασία αλλά και αγωνία

προετοιμασία-αλλά-και-αγωνία-433189

Εντονη παραμένει η αγωνία και ανησυχία των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, όσον αφορά στις εξελίξεις πάνω στο θέμα των στημένων παιχνιδιών και, παρά το γεγονός ότι από την ΠΑΕ υπήρξε ανακοίνωση για τον κόσμο πως δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί, εν τούτοις η πλειοψηφία του κόσμου αναμένει τις εξελίξεις…

Οι φίλαθλοι της ομάδας σε διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης έχουν ως μοναδικό θέμα συζήτησης τα τεκταινόμενα γύρω από την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών και τις διαστάσεις που φαίνεται να παίρνει η υπόθεση, ενώ η ομάδα από την Κυριακή θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο Πήλιο και οι άλλοι “εμπλεκόμενοι” πλην Μπέου στην υπόθεση δεν δείχνουν να ανησυχούν!

Στο μεταξύ συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, με τους παίκτες της ομάδας να περνούν χθες χωρίς πρόβλημα από εργομετρικές εξετάσεις, όπως και ο 23χρονος Αργεντινός μέσος, Ματίας Κάσχιο για τον οποίο αναμένεται πλέον η επίσημη απόκτηση του…

Ο Πάπα Χαλιφά Σανκαρέ εξακολουθεί να απουσιάζει από τις προπονήσεις, μια και παραμένει κλινήρης στη Σενεγάλη, ενώ τις προσεχείς μέρες αναμένεται στην Ελλάδα και ο Χέρμαν Πατσέκο, ο οποίος θα αποκτηθεί ως ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο 20χρονος επιθετικός ( μέχρι πρότινος έπαιζε ως δανεικός στην Χιμνάσια Λα Πλάτα και στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Αργεντινής.

Επίσης ο 26χρονος Γάλλος μέσος γεννημένος στη Μαλαισία Στίβεν Κοέν φέρεται ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού Βόλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ. Τα Ισραηλινά δημοσιεύματα στέλνουν τον Κοέν στο Βόλο από την ισραηλινή Μπεϊτάρ.

Τις προσεχείς μέρες θα φανεί αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Βόλου για τον 26χρονο μέσο, τον οποίο γνωρίζει ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Χάβι Γκράθια, λόγω της παρουσίας του παίκτη στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Από την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει προετοιμασία στην Πορταριά και στα Χάνια,

ενώ οι «ερυθρόλευκοι» πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Το πρώτο με τον Εθνικό στις 3 Ιουλίου στην Πορταριά και το δεύτερο με την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ στις 6 Ιουλίου στο ΕΑΚ Βόλου.

Δεν έχουν ανάμειξη

Στο μεταξύ όσον αφορά στις εξελίξεις πάνω στο θέμα των στημένων παιχνιδιών από προχθές έγινε γνωστό ότι στη λίστα των ατόμων που φέρονται να έχουν συμμετοχή σύμφωνα με το πόρισμα είναι και τα μέλη του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Β. Γ. Τόρης, Γ. Πράτος, Γ. Βαρούτσικος και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Τ. Γιαννόπουλος για συνέργεια.

Για τον Γιαννόπουλο στο πόρισμα υπάρχει μια συνομιλία δυο άλλων ατόμων που απλά αναφέρουν το όνομά του λέγοντας ότι τελικά δεν τον βρήκαν στο τηλέφωνο, ενώ τα τρία μέλη του ΔΣ επίσης δεν συμμετέχουν σε κανένα διάλογο αλλά αναφέρονται πως έπαιξαν στοίχημα. Οι Βολιώτες παράγοντες υποστηρίζουν πως δεν έχουν ανάμειξη σε παράνομες πράξεις, ενώ ο Βολιώτης δικηγόρος Θ. Χαρμάνης εκπροσωπώντας τους, όπως και τον Τ. Γιαννόπουλο, μετέβη στην Αθήνα για να δει όλη τη δικογραφία.

Η κράτηση πάντως του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Αχιλλέα Μπέου «αναγκάζει» τους ανθρώπους της ομάδας να συγκαλέσουν διοικητικό συμβούλιο για να τρέξει τα θέματα της ομάδας ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στη λειτουργία της ΠΑΕ, ενώ αναμένεται να αναδειχθεί και νέος πρόεδρος.

Συνεχίζουμε

Για το κλίμα που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου έπειτα από την σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου και τη φερόμενη εμπλοκή του στο κύκλωμα των «στημένων αγώνων» μίλησε στο onsports ο Ηλίας Σολάκης.

Ο επιθετικός των Βολιωτών και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας ρωτήθηκε κατά πόσο οι τελευταίες εξελίξεις επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας ότι οι ίδιοι παραμένουν απρόσκοπτοι και συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει των υποχρεώσεών τους: «Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ομάδα. Εμείς συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας και τη δουλειά μας. Ο Ολυμπιακός Βόλου χρειάζεται αυτές τις στιγμές στήριξη από όλους μας».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου