ΠΟΛΟ

Για την υπέρβαση στη Θεσσαλονίκη

για-την-υπέρβαση-στη-θεσσαλονίκη-445007

Την υπέρβαση θα προσπαθήσει να κάνει η εφηβική ομάδα του ΟΥΚ Βόλου, συμμετέχοντας στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, που διεξάγεται από αύριο Πέμπτη 11 έως και την Κυριακή 14 Ιουλίου στο εθνικό κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Οι Βολιώτες έχουν στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη κατάταξη, όντας πάντως στην καλύτερη 10άδα της Ελλάδας, όπως και οι περισσότερες ηλικιακές ομάδες του συλλόγου, σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη για τον ΟΥΚ χρονιά. Το πρωτάθλημα των εφήβων μπαίνει στην τελική ευθεία, με τους 10 φιναλίστ να έχουν σχηματίσει ήδη δύο ομίλους, με τις δύο πρώτες ομάδες να συνεχίζουν για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Ντόνα θα αντιμετωπίσει τους Ηλυσιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΝΟ Χίου για τον α’ όμιλο, ενώ στον β’ συμμετέχουν οι ΟΦΘ, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, Πανιώνιος.

Με τη Βουλιαγμένη θα αγωνιστεί και ο Βολιώτης πολίστας Δημήτρης Γκανάτσιος, που αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας των νοτίων προαστίων.

Η 15άδα που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του ΟΥΚ Βόλου είναι: Γιάννης Μόσιος (τερμ.), Μάριος Βάτσος, Δημήτρης Κοκκινάκης, Αριστείδης Νιζάμης, Γιώργος Καλιμόπουλος, Μάρκος Ντόνας, Στράτος Τσίχλας, Βασίλης Βλιώρας, Γιώργος Τσίχλας, Πάρης Μορφονιός, Γεράσιμος Γεωργιάδης, Δημήτρης Μπομπός, Χρήστος Κουτσουνίδης (τερμ.), Αιμιλιάνο Καραγιάννης, Βελισάριος Τσιμπερίδης.

Το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική – Αύριο

6μ.μ. Ηλυσιακός – Παναθηναϊκός

7μ.μ. ΠΑΟΚ – ΟΥΚ Βόλου

2η αγωνιστική Παρασκευή 12/7

9π.μ. ΟΥΚ Βόλου – Ηλυσιακός

10π.μ. ΝΟ Χίου – ΠΑΟΚ

3η αγωνιστική Παρασκευή 12/7

6μ.μ. Παναθηναϊκός – ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ

7μ.μ. Ηλυσιακός – ΝΟ Χίου

4η αγωνιστική Σάββατο 13/7

9π.μ. ΝΟ Χίου – Παναθηναϊκός

10π.μ. ΠΑΟΚ – Ηλυσιακός

5η αγωνιστική Σάββατο 13/7

6μ.μ. ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Χίου

7μ.μ. Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Οσον αφορά στους αγώνες κατάταξης, θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Ιουλίου με το εξής πρόγραμμα:

9π.μ. η 1η ομάδα του α’ ομίλου με την 2η ομάδα του β’ ομίλου

10π.μ. η 2η ομάδα του α’ ομίλου με την 1η ομάδα του β’ ομίλου

11π.μ. η 3η ομάδα του α’ ομίλου με την 3η ομάδα του β’ ομίλου (5η – 6η θέση)

12μ. η 4η ομάδα του α’ ομίλου με την 4η η ομάδα του β’ ομίλου (7η – 8η θέση)

6μ.μ. Μικρός τελικός

7μ.μ. Μεγάλος τελικός

Με νέο όνομα ο ΟΥΚ Βόλου

Σε αλλαγή καταστατικού προχώρησε ο ΟΥΚ Βόλου βάσει της Γ.Σ. του συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε προχθές Δευτέρα σε εξαιρετικό κλίμα. Ο βολιώτικος σύλλογος προχωρά πλέον και επίσημα στην αλλαγή του ονόματός του σε Volos, water polo and swimming.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου