Δεν υπάρχουν προφορικές συμφωνίες

Τελευταία ενημέρωση: 2019-07-10, 18:23:48
«Έχω ξεκαθαρίσει ότι η ομάδα δεν φεύγει από την πόλη» δήλωσε ο δήμαρχος βόλου
Δεν υπάρχουν προφορικές συμφωνίες

Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε ότι δεν επιβεβαιώνει τα περί συμφωνιών ανάμεσα σε Ηρακλή και Βόλος ΝΠΣ για τον ΑΦΜ, τονίζοντας για ακόμη μία φορά ότι δεν θα… ξεσπιτωθεί η ομάδα της Μαγνησίας.

Ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή Τομ Παπαδόπουλος με δήλωσή του προχθές τόνισε πως απομένουν λεπτομέρειες για την εξαγορά του ΑΦΜ του Βόλος ΝΠΣ και το deal αν ολοκληρωθεί θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη σεζόν, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Με πλήρη συναίσθηση υπευθυνότητας και σεβασμού προς την ιστορία και τον κόσμο του Ηρακλή θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι η επικείμενη συμφωνία για εξαγορά του ΑΦΜ του Βόλου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και θα τεθεί σε ισχύ από την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο. Εγώ δύναμαι και επιθυμώ να ηγηθώ της προσπάθειας αυτής οικονομικά και ηθικά».

Από τη μεριά του, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος διέψευσε εν μέρει τα όσα ειπώθηκαν από τον Τομ Παπαδόπουλο περί εξαγοράς του ΑΦΜ του Βόλος ΝΠΣ από τον Ηρακλή, επισημαίνοντας ότι με το στόμα δεν υπάρχουν συμφωνίες. Επίσης, τονίζει ότι δεν θα φύγει από την πόλη η ομάδα της Μαγνησίας. 

Μιλώντας στον «Arena FM» ο δήμαρχος Βόλου σχολίασε πως: «Οφείλω να πω δύο πράγματα τα οποία δεν θα επιτρέψουν και περαιτέρω συζήτηση. Ως δήμαρχος του Βόλου πήρα θέση και απάντησα ώστε να μη συνεχιστεί μια κατάσταση που δεν κάνει καλό σε κανέναν και κυρίως στον Ηρακλή που είναι μια ιστορική ομάδα που ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια αδίκως.

Εγώ τον Τομ Παπαδόπουλο δεν τον γνώριζα, βρεθήκαμε μέσω ενός κοινού γνωστού στην Αθήνα και στον Βόλο. Με το στόμα δεν υπάρχουν συμφωνίες, εγώ σας λέω ότι δεν έχουμε κάνει καμία συμφωνία και έχω ξεκαθαρίσει ότι η ομάδα δεν φεύγει από την πόλη. Τώρα αν οι μέτοχοι της ομάδας αποφασίσουν μετά από χρόνια να αλλάξει έδρα η ομάδα δεν μπορώ να το ξέρω.

Ο Τομ Παπαδόπουλος έχει εκτεθεί σε μια μερίδα κόσμου και δέχεται έντονη πίεση, οπότε χρησιμοποιεί την επαφή που είχαμε για να μην του επιτεθεί ο κόσμος. Τον Παπαδόπουλο πριν ασχοληθεί με τον Ηρακλή δεν τον ήξερε κανένας, τώρα τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Έδωσε αρκετά λεφτά στην ομάδα, αλλά απέτυχε.

Το θέμα του Βόλου είναι ξεκαθαρισμένο. Το εάν πουληθεί η ομάδα θα εξαρτηθεί από τους μεγαλομετόχους της, αλλά το αν θα φύγει από την πόλη θα εξαρτηθεί από εμένα. Ο Ηρακλής θα πρέπει να πορευτεί με τους δικούς του ανθρώπους και ξέρω ότι έχει ικανούς ανθρώπους. Ο Ηρακλής χρειάζεται έναν άνθρωπο με τρέλα και γνώση ώστε να βρει τον δρόμο του, δεν χρειάζεται τα πολλά εκατομμύρια».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
6
=