ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καταγγέλλει παράγοντα η Νίκη

καταγγέλλει-παράγοντα-η-νίκη-433343

Το ματς της Νίκης Βόλου κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών βρίσκεται ανάμεσα στα «στημένα» παιχνίδια που είδαν το φως της δημοσιότητας χθες. Ο αγώνας για την ιστορία είχε τελειώσει με σκορ 1-0 σε βάρος της ομάδας της Νέας Ιωνίας, η οποία ετοιμάζει μηνύσεις προς παράγοντα του Βόλου που λειτούργησε σε βάρος της κυανόλευκης ομάδας.
Η αναμέτρηση διεξήχθη στις 13 Φεβρουαρίου του 2011 και σύμφωνα με πληροφορίες στην δικογραφία για τα στημένα παιχνίδια βρίσκεται μέσα σε αυτά. Συγκεκριμένα φέρεται να υπάρχει συνομιλία παράγοντα του Βόλου ο οποίος έχει συνομιλία έτσι ώστε ο διαιτητής της αναμέτρησης να λειτουργήσει κατά της ομάδας της Νέας Ιωνίας.
Πλέον οι άνθρωποι της κυανόλευκης ΠΑΕ αναμένεται να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του παράγοντα του ποδοσφαίρου ο οποίος φέρεται θέλησε να στήσει το παιχνίδι έχοντας συνομιλία με άνθρωπο γνωστό του διαιτητή. Οι κυανόλευκοι θα διεκδικήσουν έτσι όλα τα νόμιμα δικαιώματα. Ο συγκεκριμένος αγώνας είδες χθες το φως της δημοσιότητας μαζί με ακόμη εννέα παιχνίδια χθες. Το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί με σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων και σύμφωνα με πληροφορίες στην δικογραφία υπάρχει παράγοντας του ποδοσφαίρου ο οποίος και έχει συνομιλία με αφορμή την απόδοση του διαιτητή της αναμέτρησης. Από την κυανόλευκη ΠΑΕ αναμένεται μάλιστα και νέα μήνυση και καταγγελία, μιας και σύμφωνα με τα όσα έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΥΠ ο ίδιος παράγοντας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με υποψήφιο προπονητή της ομάδας της Νέας Ιωνίας τον οποίο και συμβούλευε να μην αναλάβει τα ηνία της στα μέσα της περιόδου. Όλα αυτά αλλά και παραπάνω στοιχεία που αφορούν στην ομάδα της Νίκης Βόλου βρίσκονται ανάμεσα στη δικογραφία για τα στημένα παιχνίδια και τις συνομιλίες που έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΥΠ. Από την πλευρά της κυανόλευκης ΠΑΕ πιστεύεται πως είναι και άλλα παιχνίδια στα οποία η Νίκη Βόλου δεν έτυχε ισόνομης συμπεριφοράς από διαιτητή και ότι ο συγκεκριμένος παράγοντας ενήργησε σε βάρος των κυανόλευκων και σε άλλα παιχνίδια τα οποία θα βγουν στη φόρα.

Επιστολή σε Πιλάβιο

Επιστολή προς την ΕΠΟ και τον Πρόεδρο της Σοφοκλή Πιλάβιο απέστειλε χθες η ΠΑΕ Νίκη Βόλου με την οποία και ζητά είτε τον υποβιβασμό είτε την αφαίρεση βαθμών για τις ομάδες οι οποίες δεν ήταν εγκαίρως τακτοποιημένες και είχαν πλαστές ενημερότητες. Υπενθυμίζεται πως εάν ομάδες που βρίσκονταν παραπάνω στη βαθμολογία από τους κυανόλευκους γνώριζαν τον υποβιβασμό ή τους αφαιρούνταν βαθμοί οι κυανόλευκοι θα μπορούσαν να διεκδικήσουν την άνοδο τους στη Β’ Εθνική. Στην επιστολή ζητείται όποιος έχει παρανομήσει να πέσει κατηγορία η και να αφαιρεθούν βαθμοί και ότι είναι ώρα της Νίκης να δικαιωθεί μετά από τρία χρόνια. Παράλληλα ζητείται να εφαρμοστούν οι νόμοι όπως έγινε στις περιπτώσεις του Ηρακλή, του Ιωνικού, του Εθνικού και της Αναγέννησης Καρδίτσας ομάδες που γνώρισαν τον υποβιβασμό από την Super League και τη Football League. Συγκεκριμένα ομάδες όπως η Αναγέννηση Επανωμής, η Καλλονή και οι Πόντιοι Κατερίνης Κατερίνης, που αγωνίζονταν στον Βόρειο Όμιλο της Football League 2 έγινε ανάκληση δελτίων και όχι κατηγορία για δόλια έκδοση τους και για πλαστά δικαιολογητικά. Έτσι οι ομάδες αναμένεται να τιμωρηθούν μόνο με πρόστιμο. Πάντως από τη Νίκη δεν αποκλείεται να προσβληθεί η επίσημη απόφαση.
  

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου