ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τεστ και προετοιμασία

τεστ-και-προετοιμασία-433366

Από εργομετρικές εξετάσεις θα περάσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, που συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο Βόλο και από τις 26 Ιουνίου θα συνεχίσουν στο Πήλιο.

Χθες Πέμπτη η προετοιμασία είχε μόνο πρωινή προπόνηση στο ΕΑΚ, όπου ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Χάβι Γκράθια έδωσε βάρος στη φυσική κατάσταση και σε θέματα τακτικής, ενώ το απόγευμα η ομάδα είχε ρεπό λόγω του ότι σήμερα το πρωί οι παίκτες θα περάσουν τα εργομετρικά τεστ, που είναι και το τελευταίο για τον Αργεντινό Alejandro Matías Cascio

για να επισημοποιηθεί η απόκτησή του από τη βολιώτικη ΠΑΕ, που σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να είναι για δύο χρόνια.

Και από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζε ο Πάπα Χαλιφά Σανκαρέ, ο οποίος παραμένει άρρωστος στη Σενεγάλη, ενώ για σήμερα εκτός των εργομετρικών τεστ οι παίκτες το απόγευμα θα μεταβούν στο Βελεστίνο, όπου θα γίνουν τεστ ταχύτητας και σπριντ.

Ο 23χρονος Αργεντινός Ματίας Κάσχιο δίνει το παρών στην προπόνηση, ενώ αυτός που αναμένεται να αφιχθεί στην Ελλάδα είναι ο άλλος Αργεντινός που θεωρείται κλεισμένος, ο Χερμάν Εζέκιελ Πατσέκο που ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης… και αγωνίζονταν δανεικός στην Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Όσον αφορά τώρα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, γίνεται προσπάθεια οι παίκτες να μην επηρεασθούν από εξωαγωνιστικά, ενώ ο προπονητής Χάβι Γκραθία με παλιούς και νέους παίκτες από τις 26 Ιουνίου θα συνεχίσουν με έδρα την Πορταριά και με προπονήσεις και στα Χάνια του Πηλίου το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 9 Ιουλίου.

Στο διάστημα αυτό ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει δύο φιλικά, ένα στην Πορταριά ή τα Χάνια και ένα στις 6 του Ιουλίου με τη βουλγαρική Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, που θα είναι η δυνατή αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου στην πρόβα τζενεράλε πριν από το πρώτο ματς για το Γιουρόπα Λιγκ. Όπως ανακοινώθηκε η αναμέτρηση με τη βουλγαρική Λοκομοτίβ Πλόβντιβ θα διεξαχθεί στις 6 Ιουλίου στο ΕΑΚ Βόλου.

Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού μετέχουν από τη Δευτέρα οι Ελντίν Γιακούποβιτς, Λεάντρο Άλβαρες, Χαβιέ Ουμπίντες, Βιθέντε Μόνχε, Χουάν Μαρτίν, Μανουέλ Ρόκα, Νοέ Ακόστα , Μάριο Μπρέσκα, Πέτερ Ντολεζάι, Ζόλταν Σέλεσι, Χαβιέ Τομάς, Ηλίας Σολάκης, Γιάννης Ζαραδούκας, Στάθης Ρόκας, Παύλος Μητρόπουλος, Αλέξανδρος Ζέρης, Αποστόλης Αναστασίου, ο Στέλιος Ανδρίκος, οι νεαροί Γ. Ναουμίδης, Χρ. Χολέβας, Γ. Αβδελάς, Ν. Κοτζαθανάσης, Στ. Νάκας και ο νεοαποκτηθείς Στεφάν Νταρμπιόν, ενώ από την Τετάρτη και ο Ματίας Κάσχιο.

Ο Χάβι Γράθια και ο βοηθός του Χουάν Σόλα, περιμένουν τον Σανκαρέ, αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση, ενώ η ΠΑΕ θα δώσει δανεικούς τούς Σκάρο, Τσεκούρα, Μαρούλη και Γκότοβο.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου