ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμφωνία για τρεις

συμφωνία-για-τρεις-433504

Μετά τη συμφωνία με τον προπονητή Γιώργο Ζαφειρούδη οι διοικούντες την Ερασιτεχνική Νίκη έπιασαν δουλειά για την δημιουργία του ρόστερ. Οι Παναγιώτης Τσώλης, Χρήστος Ζαρογιάννης και Σάκης Κουτίνας ήταν οι πρώτοι που πέρασαν χθες από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής και συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην κυανόλευκη ομάδα.

Οι τρεις καλαθοσφαιριστές ήταν από τα βασικά στελέχη στην περσινή πορεία ανόδου στη Β’ Εθνική. Ο Χρήστος Ζαρογιάννης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου η Νίκη κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας με 414 πόντους (15,9 μ.ο.). Ο Θεσσαλονικιός σέντερ συμφώνησε σε όλα, όμως μένει ένα τυπικό θέμα για να ολοκληρωθεί η ανανέωση της συνεργασίας του. Πάντως και οι δυο πλευρές δηλώνουν αισιόδοξοι ότι οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Κανονικά θα συνεχίσουν στην ομάδα οι Βολιώτες, Σάκης Κουτίνας και Παναγιώτης Τσώλης.

Τρεις από τους πέντε βασικούς παίκτες της ομάδας λοιπόν έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου και έπονται οι υπόλοιποι, οι οποίοι σύμφωνα με την έκθεση του Γιώργου Ζαφειρούδη θα πρέπει να παραμείνουν στο ρόστερ.

Αμέσως μετά τη συμφωνία του ο Βολιώτης γκαρντ Παναγιώτης Τσώλης δήλωσε σχετικά: «Επιθυμία τόσο δική μου όσο και της ομάδας ήταν να παραμείνω στο ρόστερ. Μας προτάθηκε κάποια μείωση, που θεωρήσαμε όλοι ότι είναι φυσιολογική βάσει της οικονομικής κρίσης που επικρατεί, αλλά δεν μπήκε εμπόδιο στην συμφωνία. Είμαι ικανοποιημένος που θα συνεχίσω στη Νίκη και θα επιστρέψω στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία».

Όσον αφορά τώρα στην ενίσχυση της ομάδας, στους στόχους είναι να αποκτηθεί ο πλέι μέικερ Θωμάς Γεωργίου. Επίσης υπάρχουν κι ακόμα δυο μεταγραφικοί στόχοι με τους οποίους θα γίνουν επαφές και εξετάζεται το έδαφος για την απόκτηση τους. Προς το παρόν πάντως δεν έχει διαρρεύσει κανένα στοιχείο για αυτούς. Να σημειωθεί ότι ακόμα και στην Β’ Εθνική η Νίκη θα δώσει ευκαιρίες και σε νεαρούς καλαθοσφαιριστές να βρίσκονται στο ρόστερ, ενώ κυρίαρχο θα είναι για άλλη μια χρονιά το βολιώτικο στοιχείο.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου