ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στις εθνικές στίβου Κοντορήγα και Καμπαδέλη

στις-εθνικές-στίβου-κοντορήγα-και-καμ-433516

Το σαββατοκύριακο που πέρασε διεξήχθη στην πόλη των Σερρών το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων όπου οι αθλήτριες του ΓΣ Βόλου Κοντορήγα Καλλιόπη και Καμπαδέλη Ιωάννα κατέκτησαν στο αγώνισμα του άλματος Τριπλούν την πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Η Πόπη Κοντορήγα με άλμα στα 12.42 μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ο αέρας (2,4) της στέρησε τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Εξ ίσου εντυπωσιακή ήταν και η άλλη αθλήτρια του ΓΣ Βόλου Ιωάννα Καμπαδέλη που με άλμα στα 11.57 μ. κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Η μεν Κοντορήγα θα αγωνισθεί στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που θα γίνει στην Προύσα της Τουρκίας στις 13 Αυγούστου, η δε Καμπαδέλη στην διεθνή συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου που θα γίνει στην πόλη των Γιαννιτσών στις 21 και 22 Ιουλίου. Να σημειωθεί ότι και οι δύο αθλήτριες έκαναν ατομικά ρεκόρ.

Επίσης στους ίδιους αγώνες αγωνίσθηκε ο Μπάκος Αναστάσιος στα 1500 μ. και στα 800 μ. καταλαμβάνοντας την 8η θέση με 4΄19΄΄93 και την 9η θέση με 2΄04΄΄73 αντίστοιχα. Τα πολλά προβλήματα που είχε κατά την διάρκεια της χρονιάς εμπόδισαν το νεαρό αθλητή να αποδώσει φέτος σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Ακόμη η Καυκούλα Αναστασία κατέλαβε την 14η θέση στο άλμα τριπλούν με 10.67 μ. παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε όλη τη χρονιά. Πρόκειται περί αυθεντικού ταλέντου που σύντομα πιστεύουμε ότι θα επανέλθει σε μεγάλες επιδόσεις.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου