Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Βρίσκει και τηλεοπτική στέγη ο Βόλος ΝΠΣ

βρίσκει-και-τηλεοπτική-στέγη-ο-βόλος-ν-449217

Μετά τη νέα έδρα που θα είναι το ανακαινισμένο Πανθεσσαλικό ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ είναι πολύ κοντά στο να έχει και τηλεοπτική στέγη έχοντας να επιλέξει ανάμεσα στην ΕΡΤ και τη Nova για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας στην παρθενική της συμμετοχή στη Super League.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Παρά το γεγονός ότι ο Βόλος ΝΠΣ που είναι η μόνη «νέα» ομάδα στη Super League, δεν έχει έρθει ακόμη σε τελική συμφωνία με το κρατικό ή το συνδρομητικό κανάλι, θεωρείται σίγουρο ότι οι «κυανέρυθροι» θα αποκτήσουν εντός του μήνα τηλεοπτική στέγη, ενώ θα βάλουν στα ταμεία τους κι ένα σημαντικό ποσό από τη συμφωνία.

Ο Βόλος ΝΠΣ περιμένει τις εξελίξεις καθώς τον τελευταίο καιρό παρατηρείται αλλαγή σε τηλεοπτικές στέγες και από μεγάλες ΠΑΕ και αναμένεται να επιλέξει την πιο συμφέρουσα πρόταση.

Αύριο Πορταριά

Σε ένα άλλο στάδιο μπαίνει από αύριο η προετοιμασία που έχει ξεκινήσει από τις 24 Ιουνίου και θα συνεχιστεί ψηλότερα στην Πορταριά Πηλίου. Ο Βόλος ΝΠΣ από αύριο με 27 παίκτες – που μέσα στην επόμενη εβδομάδα μπορεί να γίνουν 30 – θα συνεχίσει τη δουλειά στο γήπεδο της Πορταριάς που θα παίξει κι ένα φιλικό, ενώ ήδη έκλεισε και δυνατά φιλικά με κορυφαίο αυτό με την ΑΕΚ …πριν η ομάδα «ανέβει» στο Καρπενήσι…

Ετσι στις 20 Ιουλίου η βολιώτικη ομάδα θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ στη συνέχεια θα δώσει φιλικά και με δύο ακόμα ομάδες της Super League, τον Πανιώνιο και τη Λαμία…

Από αύριο Κυριακή και μέχρι τις 14 Ιουλίου η ομάδα θα βρίσκεται στο Hotel Portaria που θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της με το πρώτο φιλικό με τον Θησέα Αγριάς, ενώ στη συνέχεια έρχεται το δυνατό τεστ απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 20/7. Μετά το φιλικό η ομάδα του Βόλου θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι, ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, όπου θ’ αγωνιστεί με τον Πανιώνιο στις 23/7 και με τη Λαμία στις 26/7 και φυσικά αυτά δεν θα είναι να μόνα φιλικά του καλοκαιριού…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Στην Πορταριά του Πηλίου θα μεταβεί την Κυριακή 7/7 η αποστολή του Βόλου όπου μέχρι τις 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Βόλου θα διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου με αντίπαλο τον Θησέα Αγριάς, ενώ στις 20/7 η ομάδα του Βόλου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αμέσως μετά το φιλικό, η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εκεί ο Βόλος θα αντιμετωπίσει στις 23 Ιουλίου τον Πανιώνιο, ενώ τρεις ημέρες αργότερα (26/7) θα αγωνιστεί κόντρα στη Λαμία.

Η επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι έχει προγραμματιστεί στις 2 Αυγούστου.

Αναλυτικά τα πρώτα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας

14/7 Θησέας Αγριάς

20/7 ΑΕΚ (ΟΑΚΑ)

23/7 Πανιώνιος

26/7 Λαμία».

Κίνηση στα διαρκείας

Τον κόσμο στο πλευρό τους περιμένουν να έχουν στον Βόλος ΝΠΣ στη Σούπερ Λίγκα 1 την νέα σεζόν και ήδη υπάρχει η σχετική κίνηση με τα εισιτήρια διαρκείας… «Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν τους αγώνες πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, τους αγώνες των play off ή play out, τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ

Απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ.

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο ανανεωμένο VIP CLUB του Σταδίου.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχός του να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας μέλους θα γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 09.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου