Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Γίνεται ανταγωνιστική ομάδα

γίνεται-ανταγωνιστική-ομάδα-450708

Μια ανταγωνιστική ομάδα φτιάχνει η ΠΑΕ Βόλος θέλοντας να παρουσιαστεί δυνατή στην πρώτη της συμμετοχή στην Super League… Στις μέχρι τώρα προπονήσεις του Βόλος ΝΠΣ ο προπονητής Χουάν Φεράντο και οι συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία Βίκτορ Μπασάρντε, Τριαντάφυλλος Οικονόμου (γυμναστής) και Αντώνης Παναγιωτόπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων) δουλεύουν με τον στόχο να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, προσελκύοντας και κόσμο στο γήπεδο. Οπως τόνισε από το ξεκίνημα ο Ισπανός προπονητής των «κυανέρυθρων», υπάρχει χρόνος για να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις, όσον αφορά στα μεταγραφικά και να φτιαχτεί μια ομάδα, η οποία θα είναι έτοιμη στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Στις καθημερινές προπονήσεις παίρνουν μέρος και ξεχωρίζουν οι νεοαποκτηθέντες Αργεντινοί: Φράνκο Αριέλ Φεράρι, Μπράιαν Οσκαρ Σαρμιέντο, Φερνάντο Ρούμπεν Ζοάο Αγκούστο Μαξ, όπως και ο Σλοβάκος επιθετικός πρώην της Ξάνθης, Ερικ Γέντρισεκ.

Επίσης νέοι στην ομάδα είναι ο Τάσος Τσοκάνης, που αποκτήθηκε από τον Παναιτωλικό και έχει παίξει και Ευρώπη όπως και ο Γιάννης Μυστακίδης που ήρθε από τον ΠΑΟΚ και έχει επίσης 7 συμμετοχές σε ευρωπαϊκά ματς, ο Θανάσης Γκαραβέλης από την Ξάνθη, ο Τάσος Καραγκιόζης από τον Αιγινιακό, ο Γιώργος Κορνέζος από την ΑΕΚ, και οι νέοι του ΠΑΟΚ, Απόστολος Διαμαντής, Κώστας Μπαλογιάννης , Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης αλλά και ο Παναγιώτης Συμελίδης που ήρθε από τα Τρίκαλα.

Από το περσινό ρόστερ ως γνωστόν συνεχίζουν οι Αντώνης Ντεντάκης, Βασίλης Μάντζης, Στέργιος Δημόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Βασίλης Κραββαρίτης, Κώστας Κορέλας και στην προετοιμασία μετέχουν από την Κ20 οι Γιώργος Κανελάκης, Γιώργος Μπάλας και ο Δημήτρης Δημηνάς που επέστρεψε από τον δανεισμό του στον ΓΣ Αλμυρού.

Με την προετοιμασία να έχει ξεκινήσει και να είναι στην 11η μέρα ο Βόλος ΝΠΣ ήδη έκλεισε και δυνατά φιλικά με κορυφαίο αυτό με την ΑΕΚ …πριν η ομάδα «ανέβει» στο Καρπενήσι…και ζητούμενο είναι η ετοιμότητα για το πρωτάθλημα.

Στις 20 Ιουλίου η βολιώτικη ομάδα θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ στη συνέχεια θα δώσει φιλικά και με δύο ακόμα ομάδες της Super League, τον Πανιώνιο που είναι και πρώτος αντίπαλος στο πρωτάθλημα και τη Λαμία.

Ενώ η προετοιμασία συνεχίζεται από την ερχόμενη Κυριακή μέχρι τις 14 Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί στην Πορταριά, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της κάνοντας και το πρώτο φιλικό με τον Θησέα Αγριάς, στη συνέχεια έρχεται το δυνατό τεστ απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 20/7. Μετά το φιλικό η ομάδα του Βόλου θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι, ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, όπου θ’ αγωνιστεί με τον Πανιώνιο και με τη Λαμία και φυσικά αυτά δεν θα είναι να μόνα φιλικά του καλοκαιριού… Αναλυτικά τα πρώτα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας είναι: 14/7 Θησέας Αγριάς, 20/7 ΑΕΚ (ΟΑΚΑ), 23/7 Πανιώνιος 26/7 Λαμία, ενώ έχουν κλειστεί και μεγάλα φιλικά για τον Αύγουστο στο Βόλο.

Κίνηση στα διαρκείας

Τον κόσμο στο πλευρό τους περιμένουν να έχουν στον Βόλος ΝΠΣ στη Σούπερ Λίγκα 1 την νέα σεζόν και ήδη υπάρχει η σχετική κίνηση με τα εισιτήρια διαρκείας… Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν τους αγώνες πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, τους αγώνες των play off ή play out, τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ

Απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ.

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο ανανεωμένο VIP CLUB του Σταδίου.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχός του να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας μέλους θα γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 09.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου