ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζει με Ζαφειρούδη

συνεχίζει-με-ζαφειρούδη-433687

Την ανανέωση μιας επιτυχημένης συνεργασίας η οποία ουσιαστικά χάρισε στην ομάδα και την άνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία του μπάσκετ, ανακοίνωσε χθες η Ερασιτεχνική Νίκη. Συγκεκριμένα οι κυανόλευκοι θα συνεχίσουν με τον Γιώργο Ζαφειρούδη στον πάγκο τους και τη νέα σεζόν με στόχο μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στη Β’ κατηγορία.
 
Αυτό που απασχολούσε περισσότερο τη διοίκηση της Νίκης ήταν το οικονομικό σκέλος, αφού βάσει της κρίσης που επικρατεί αποφάσισε να προχωρήσει σε ορισμένες περικοπές. Ο Γιώργος Ζαφειρούδης δεν έφερε αντίρρηση και έτσι οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια για να συνεχίσουν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν μαζί.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Νίκης για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Ζαφειρούδη: «Η νέα διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου σε συνεργασία με το τμήμα μπάσκετ, συναντήθηκε με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Γιώργο Ζαφειρούδη και κατέληξαν στη συνέχιση της συνεργασίας τους και για την επόμενη μπασκετική χρονιά. Η διοίκηση και ο προπονητής έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνάντηση, αφού συναποφάσισαν να προσαρμόσουν στη σημερινή οικονομική πραγματικότητα τις εκατέρωθεν απαιτήσεις τους και ευχόμενοι να συνεχίσουν το ίδιο παραγωγικά τη συνεργασία τους».
 
Ξεκινούν οι συζητήσεις με τους παίκτες
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Γιώργο Ζαφειρούδη, οι υπεύθυνοι του τμήματος σε συνεργασία πάντα με το τεχνικό τιμ, άρχισαν τις επαφές με στόχο το ξεκαθάρισμα του έμψυχου δυναμικού και τις κινήσεις ενίσχυσης. Ήδη από χθες άρχισαν να περνούν από τα γραφεία και να συζητούν τις προϋποθέσεις παραμονής τους οι παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ που με εισήγηση του προπονητή θα πρέπει να παραμείνουν στην ομάδα, ενώ η Νίκη έχει ήδη αρχίσει να εκφράζει το ενδιαφέρον της και για μεταγραφικούς στόχους. Ένας από αυτούς φαίνεται πώς είναι και ο Θωμάς Γεωργίου, ο έμπειρος πλέι μέηκερ, που στο παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και βλέπει ιδιαίτερα θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην κυανόλευκη ομάδα.
 
Ορισμός εφόρων στα τμήματα της Νίκης
Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης ανακοίνωσε επίσης χθες και τους εφόρους των τμημάτων του συλλόγου έτσι όπως αυτοί ορίστηκαν από το Δ.Σ.: Βαϊράμογλου Δημήτριος (ποδόσφαιρο), Γιαλίδης Ελευθέριος (ποδόσφαιρο), Γκάγκας Χρήστος (ποδόσφαιρο), Ζάγκας Γρηγόριος (ποδόσφαιρο), Λαλιάς Χρήστος (ποδόσφαιρο), Οικονόμου Νικόλαος (μπάσκετ), Καραγιάννης Δημήτριος (μπάσκετ), Κουκουβίνος Κωνσταντίνος (μπάσκετ), Παυλίδης Κωνσταντίνος (βόλεϊ), Τσαρνάς Κωνσταντίνος (πόλο), Παρασκευόπουλος Πέτρος (κολύμβηση), Παπαγιάννη Ελένη (κολύμβηση), Γαργάλας Κωνσταντίνος (στίβος).
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου