ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εφτασε στην Ελλάδα ο Κάσκιο

εφτασε-στην-ελλάδα-ο-κάσκιο-433709

Τους ρυθμούς προπόνησης ανεβάζει καθημερινά ο Ολυμπιακός Βόλου μιας και οι μέρες για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία του συλλόγου πλησιάζει. Στην Ελλάδα έφθασε χθες ο Κάσκιο, ο οποίος θα περάσει σήμερα από εξετάσεις και στη συνέχεια αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί αποτελώντας τη δεύτερη μεταγραφή των ερυθρόλευκων.
Ο 23χρονος Αργεντίνος Αλεχάντρο Ματίας Κάσκιο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου. Μετά την απόκτηση του Γάλλου Στεφάν Νταρμπιόν οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να εντάξουν σύντομα στο δυναμικό τους και τον πρώην ποδοσφαιριστή της Νιούελς Ολντ Μπόις, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και από την στιγμή που αυτές βγουν καθαρές θα υπογράψει με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Κάσκιο έφθασε χθες το βράδυ στην Αθήνα και σήμερα θα μεταβεί στον Βόλο. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής που έχει γενέθλια αύριο (23/6/88) γεννήθηκε στο Ροζάριο και είναι ένας από τους δεκάδες παίκτες που έχει παρακολουθήσει ο Τάκης Γιαννόπουλος που εισηγήθηκε για την απόκτησή του. Η θέση του είναι αυτή του αμυντικού μέσου, ενώ έχει ύψος 1.68. Στο Βόλο θα βρει έντονο το λάτιν στοιχείο καθώς εκτός από τους συμπατριώτες του Άλβαρεζ, Μάρτιν, Ουμπίντες και Μόνχε θα συναντήσει και ένα Ισπανόφωνο προπονητή ο οποίος και άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του. Βέβαια οι μεταγραφικές κινήσεις δεν ολοκληρώνονται εκεί. Όπως αποκάλυψε προχθές ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος αναμένονται ακόμη έξι μεταγραφές, ωστόσο η ανακοίνωσή τους αλλά και το κλείσιμο τους καθυστερούν, μιας και τα πρωταθλήματα των ποδοσφαιριστών που θέλει η ομάδα βρίσκονται σε εξέλιξη. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που φέρεται ότι είναι κλεισμένοι είναι και ο Χέρμαν Πατσέκο που ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι 21 χρονών. Ο Πατσέκο αγωνίζεται τόσο ως επιθετικός, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην αριστερή πλευρά. Μετά τον Κάσκιο ο Πατσέκο αναμένεται με την σειρά του στην Ελλάδα. Το μόνο βέβαιο είναι πως αν αποκτηθεί τότε αυτό θα γίνει με την μορφή δανεισμού, αφού ο ισπανικός σύλλογος πιστεύει πολύ στο ταλέντο του. Βέβαια οι ερυθρόλευκοι στόχοι δεν είναι μόνο αυτοί μιας και καθημερινά προτείνονται και θα προτείνονται ποδοσφαιριστές μιας και η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται ακόμη στο ξεκίνημά της.

Η προετοιμασία  

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας έδωσε τον απαιτούμενο ενθουσιασμό σε παίκτες και τεχνικό τιμ ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Χθες οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν και το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ το οποίο και θα δοθεί το βράδυ της 6ης Ιουλίου στο ΕΑΚ. Οι προπονήσεις χθες για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ήταν διπλές και έγιναν στο ΕΑΚ του Βόλου τόσο το πρωί που ξεκίνησε στις 8 π.μ. όσο και στην απογευματινή λίγο μετά τις 7.30 μ.μ. Μέλημα της τεχνικής ηγεσίας είναι οι ερυθρόλευκοι πάνω από όλα να έρθουν στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, μιας και θέμα ομοιογένειας δεν τίθεται τουλάχιστον ακόμη, αφού μόλις ένας είναι ο νέος παίκτης ανάμεσα στους υπόλοιπους με τον Ολυμπιακό να διατηρεί το ρόστερ με το οποίο και έκλεισε τη χρονιά. Σήμερα οι ερυθρόλευκοι θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις, ενώ σε εργομετρικά θα υποβληθούν την Παρασκευή. Ο Ισπανός προπονητής των ερυθρόλευκων Γκράθια θέλει να δει σε τι επίπεδα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στην Πορταριά, όπου και θα μεταβούν την ερχόμενη Κυριακή.
                                               

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου