Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ζητούμενο είναι η ετοιμότητα…

ζητούμενο-είναι-η-ετοιμότητα-451454

Αχιλλέας Μπέος: «Η ΠΑΕ Βόλος θα εκπροσωπήσει την πόλη του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα»

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

«Ο Βόλος δεν φεύγει από τον Βόλο». Με τη φράση αυτή ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι η ομάδα του Βόλος ΝΠΣ δεν φεύγει από την πόλη, ανεξάρτητα από το τι λέγεται και γράφεται.

Ο Αχιλλέας Μπέος με αφορμή τη συνάντησή που είχε με παράγοντες του Ηρακλή, ξεκαθάρισε με δήλωσή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ότι η ομάδα του Βόλου θα εκπροσωπήσει την πόλη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου: «Σήμερα, μετά από μεσολάβηση του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και φίλου Τομ Παπαδόπουλου και προγραμματισμένο ραντεβού, δέχθηκα στο γραφείο μου επίσκεψη ομάδας επιχειρηματιών, με επικεφαλής τον κ. Ηλία Θεοδωρίδη, που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα, που μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για αγορά των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ Βόλος και μεταφοράς της στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Ηρακλή.

Για μια ακόμη φορά τους ξεκαθάρισα πως σε ό,τι αφορά στο επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ (αγορά μετοχών κλπ) υπάρχει περιθώριο συζητήσεων, σε ό,τι όμως αφορά στη μεταφορά της ομάδας από τον Βόλο δεν υπάρχει έδαφος για περαιτέρω συζητήσεις.

Η ΠΑΕ Βόλος τούς ξεκαθάρισα παραμένει στην πόλη του Βόλου και θα την εκπροσωπήσει στην Super League1 και τους ευχήθηκα κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους για τη διάσωση του ιστορικού Ηρακλή».

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της προχθεσινής εκδήλωσης της κλήρωσης του πρωταθλήματος συζητήθηκε έντονα ένα σημαντικό ρεκόρ για την πόλη καθώς ο Βόλος είναι η πρώτη πόλη, πλην Αθήνας και Θεσσαλονίκης, από την οποία θα παίξει στην Α’ Εθνική/Σούπερ Λιγκ μια τρίτη διαφορετική ομάδα! (αυτό το ρεκόρ το έχει ο Βόλος και στην Β΄Εθνική που την ίδια μάλιστα χρονιά (81-82) έπαιξαν τρεις ομάδες Ολυμπιακός-Νίκη-Τοξότης) …

Ζητούμενο η ετοιμότητα

Με την προετοιμασία να έχει ξεκινήσει , την ομάδα από προχθές να γνωρίζει τη σειρά των αντιπάλων, την ΠΑΕ να κυκλοφορεί τα εισιτήρια διαρκείας και την ενίσχυση του ρόστερ να συνεχίζεται, ο Βόλος ΝΠΣ ήδη έκλεισε και δυνατά φιλικά με κορυφαίο αυτό με την ΑΕΚ …πριν η ομάδα «ανέβει» στο Καρπενήσι…και ζητούμενο είναι η ετοιμότητα για το πρωτάθλημα.

Μάλιστα στις 20 Ιουλίου η βολιώτικη ομάδα θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ στη συνέχεια θα δώσει φιλικά και με δύο ακόμα ομάδες της Super League, τον Πανιώνιο που είναι και πρώτος αντίπαλος στο πρωτάθλημα και τη Λαμία.

Ενώ η προετοιμασία συνεχίζεται από την ερχόμενη Κυριακή μέχρι τις 14 Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί στην Πορταριά, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της κάνοντας και το πρώτο φιλικό με τον Θησέα Αγριάς, στη συνέχεια έρχεται το δυνατό τεστ απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 20/7. Μετά το φιλικό η ομάδα του Βόλου θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι, ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, όπου θ’ αγωνιστεί με τον Πανιώνιο και με τη Λαμία και φυσικά αυτά δεν θα είναι να μόνα φιλικά του καλοκαιριού…

Αναλυτικά τα πρώτα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας είναι: 14/7 Θησέας Αγριάς, 20/7 ΑΕΚ (ΟΑΚΑ), 23/7 Πανιώνιος 26/7 Λαμία, ενώ έχουν κλειστεί και μεγάλα φιλικά για τον Αύγουστο στο Βόλο.

Αρχίζει στη Νέα Σμύρνη

Τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα αντιμετωπίσει ο Βόλος ΝΠΣ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, ενώ τη 2η αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Αρη στον Πανθεσσαλικό στάδιο.

Το πρόγραμμα του ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ

1η, Πανιώνιος-Βόλος ΝΠΣ

2η, Βόλος ΝΠΣ-Άρης

3η, Ολυμπιακός-Βόλος ΝΠΣ

4η, Βόλος ΝΠΣ-ΟΦΗ

5η, Ξάνθη-Βόλος ΝΠΣ

6η, Βόλος ΝΠΣ-Ατρόμητος

7η, ΑΕΚ-Βόλος ΝΠΣ

8η, Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΟΚ

9η, Λαμία-Βόλος ΝΠΣ

10η, Βόλος ΝΠΣ-Παναιτωλικός

11η, Αστέρας Τρίπολης-Βόλος ΝΠΣ

12η, Λάρισα-Βόλος ΝΠΣ

13η, Βόλος ΝΠΣ-Παναθηναϊκός

Κίνηση στα διαρκείας

Τον κόσμο στο πλευρό τους περιμένουν να έχουν στον Βόλος ΝΠΣ στη Σούπερ Λίγκα 1 την νέα σεζόν και ήδη υπάρχει η σχετική κίνηση με τα εισιτήρια διαρκείας… Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν τους αγώνες πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, τους αγώνες των play off ή play out, τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ

Απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ.

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο ανανεωμένο VIP CLUB του Σταδίου.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχός του να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας μέλους θα γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 09.00-14.00 και 18.00-21.00.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος.

Δοκιμαστικά για Κ-19 και Κ-17

Η ΠΑΕ Βόλος ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή δοκιμές ποδοσφαιριστών για την στελέχωση των τμημάτων Κ-19 και Κ-17 ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ενώ εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από πάνω από 70 παίκτες και χθες οι δοκιμές ποδοσφαιριστών (γεννηθέντες 2001-02) ηταν για την στελέχωση της Κ-19 και σήμερα Πέμπτη 4/7 θα πραγματοποιηθούν (στο ΕΑΚ στις 7.00 μ.μ.) δοκιμές ποδοσφαιριστών γεννηθέντες 2003-04 για τη στελέχωση της Κ-17.

Ξεκίνησε ο Πανιώνιος

Με όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα παρόντα έγινε το ξεκίνημα με πρώτη προπόνηση του πρώτου αντιπάλου του ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, Πανιώνιου, ενόψει της νέας σεζόν.

Παρών ήταν ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ απών ήταν ο Νέναντ Σπιριντόνοβιτς, που τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποχωρήσει με μεταγραφή.

Παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν οι: Μαλέρμπ, Κότνικ, Νίκας, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Μίκο, Σαραμαντάς, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Άρσε, Σουσώνης, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Καμαρά, Σίντι Αλί, Κιάκος, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Παπανικολάου, Κραγιόπουλος, Χρουσιέλ, Γλυνός, Δούμτσιος, Γρίβας, Οικονόμου, Νομικός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου