ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρίσιμες εκλογές στην Ερασιτεχνική

κρίσιμες-εκλογές-στην-ερασιτεχνική-434223

Κρίσιμες εκλογές που θα καθορίσουν και τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα πραγματοποιηθούν σήμερα στην Ερασιτεχνική Νίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει σημαντική αλλαγή στην ηγεσία του «μητρικού» σωματείου της Ερασιτεχνικής, που θα έχει ως σκοπό να υποκινήσει τις εξελίξεις στην Ποδοσφαιρική Εταιρεία και να ετοιμάσει το έδαφος για να αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης – Μαιάνδρου 14 και ώρα 10:00 – 20:00.

Τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά; Οτι την στιγμή που γίνεται κίνηση από την Αθήνα με σκοπό να μην διαλυθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα και να γίνει μια διοίκηση για να μπορέσει να τρέξει τα θέματα της Νίκης για να αγωνιστεί στην Football League 2, στη Νέα Ιωνία υπάρχει μια διαφορετική πρωτοβουλία για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο μέσω της Ερασιτεχνικής.

Υποψηφιότητα για να αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο πλέον στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής θα βάλουν παλιοί παράγοντες, που στο παρελθόν έχουν ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο, ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Λάζος, ενώ προορίζεται για το νέο ΔΣ και ο πρόεδρος του απερχόμενου συμβουλίου, Κώστας Μανιατάκης. Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Λάζος είχε παραβρεθεί και στην ανοιχτή συγκέντρωση που είχαν διοργανώσει οι φίλαθλοι και σε σύντομη ομιλία του είχε εκφράσει την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα από χαμηλά και χωρίς χρέη για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αυτή η κίνηση που γίνεται στο παρασκήνιο και αφορά στις σημερινές εκλογές της Ερασιτεχνικής, φαίνεται πως έχει πάψει και τις αντιδράσεις από τους φιλάθλους που παρακολουθούν τις εξελίξεις και θα πάρουν αποφάσεις για την περαιτέρω στάση τους από Δευτέρα. Περιμένουν δηλαδή να δούνε τι θα γίνει στις εκλογές της Ερασιτεχνική, τι σκοπό θα έχει στη συνέχεια το μητρικό σωματείο για την ΠΑΕ και εν συνεχεία θα τοποθετηθούν εκ νέου. Άλλωστε αυτό που θέλουν οι οργανωμένοι του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης είναι η ομάδα να μην κατέβει υπό αυτές τις καταστάσεις στην Football League 2, αλλά να γίνει προσπάθεια ανασύνταξης από την Δ’ Εθνική.

Αμέσως μετά από την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ίσως υπάρξει εκ νέου Γενική Συνέλευση στον Ερασιτέχνη, κατά την οποία θα συζητηθεί αποκλειστικά το θέμα της ΠΑΕ και θα παρθούν αποφάσεις για τις περαιτέρω κινήσεις.

Πάντως και από τις δυο κινήσεις που γίνονται, τόσο από αυτή των μετόχων από την Αθήνα, όσο και από αυτή των τοπικών παραγόντων στη Νέα Ιωνία διαφαίνεται ξεκάθαρα όχι μόνο ότι κάτι κινείται στη Νίκη, αλλά ότι και σύντομα θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον της ομάδας.

Την ίδια ώρα ο Στράτος Γιδόπουλος, που έχει δηλώσει ότι θέλει να απεμπλακεί στέλνει το μήνυμα του ότι η πόρτα της Νίκης είναι για οποιονδήποτε ανοιχτή και εύχεται σήμερα να βρεθεί λύση για την ομάδα: «Εύχομαι σήμερα να βρεθεί λύση από τις εκλογές της Ερασιτεχνικής και να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή για το καλό της Νίκης. Χαιρετίζω τις διαδικασίες και υπενθυμίζω ότι η πόρτα είναι ανοιχτή για οποιονδήποτε θέλει να βοηθήσει τη Νίκη».

Όπως φαίνεται τις εξελίξεις στην Ερασιτεχνική παρακολουθούν και οι άνθρωποι της ΠΑΕ, που βλέπουν ως «σανίδα σωτηρίας» ένα νέο ΔΣ που θα θέλει να ασχοληθεί και με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Προς το παρόν πάντως από την Ερασιτεχνική δεν ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις τους. Θα πραγματοποιηθούν σήμερα οι εκλογές και μετά την συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ θα παρθούν αποφάσεις, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Στάση αναμονής απ’ όλους

Αυτό που διαφαίνεται πάντως ξεκάθαρα είναι ότι όλοι από την πλευρά τους τηρούν στάση αναμονής, περιμένοντας να δουν τι κινήσεις θα γίνουν. Δηλαδή οι της ΠΑΕ κάνουν μεν μια κίνηση για νέο ΔΣ αλλά περιμένουν και τις εξελίξεις στην Ερασιτεχνική, ενώ στην Ερασιτεχνική περιμένουν να δουν μήπως υπάρξει κάποια πρωτοβουλία και εξέλιξη από τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Την ίδια ώρα και οι οργανωμένοι βρίσκονται στην αναμονή για να δούνε αν αρχίσει κάτι να κινείται.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου