ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαρίνου για τον «άσσο»

μαρίνου-για-τον-άσσο-434232

Με τη Σωτηρία Μαρίνου βρίσκεται σε συζητήσεις ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης, προκειμένου να καλύψει το κενό στον «άσσο» στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ καλαθοσφαίρισης που φέτος θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Η Αριστέα Μαγκλάρα που αποτελούσε τη λύση στη θέση της πλέι μέικερ της περασμένη χρονιά στην Α1 και ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας, όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν και οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη κινούνται για την αντικαταστάτριά της. Η Σωτηρία Μαρίνου κατάγεται από την Καστοριά, έχει ύψος 1.73 και έχει αγωνιστεί επίσης σε Τιτάνες Δράμας, Πυλαία, Θερμαϊκό. Την Δευτέρα η 29χρονη αθλήτρια θα έρθει εκτός απροόπτου στο Βόλο για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της συνεργασίας της με το βολιώτικο σύλλογο.

Εν τω μεταξύ θέμα έχει προκύψει και με την παραμονή της Ασημίνας Κουτσουνούρη. Η Βολιώτισσα σέντερ έχει εκφράσει την επιθυμία να δοθεί δανεική σε ομάδα της Α1, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική συζήτηση με την ίδια και τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για το μέλλον της. Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Καραγιάννης την περιμένει στον Βόλο, προκειμένου να συζητήσουν από κοντά και να πάρουν αποφάσεις για την επόμενη σεζόν.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η παραμονή της Ευτυχίας Δεληγιάννη στο έμψυχο δυναμικό, ενώ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει ραντεβού του προέδρου με τις παίκτριες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας για τη νέα σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες για την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Γιώργος Βλιώρας.

Εν τω μεταξύ διακόπηκε η συνεργασία με τον Πάρι Λότφι, που μέχρι και την φετινή σεζόν είχε τα τμήματα κορασίδων και νεανίδων. Τα συγκεκριμένα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας θα τα αναλάβει ο προπονητής του γυναικείου τμήματος Γιώργος Βλιώρας, ώστε να παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη των κοριτσιών για να στελεχώνεται στην συνέχεια η γυναικεία ομάδα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου